100% ulei esențial din lemn de santal - Botavikos - 10 ml

Cod: 1834
48,88 lei –10 %
00% ulei esențial din lemn de santal Botavikos, Herbatica
48,88 lei –10 % 44,04 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
21.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Uleiul esențial este fabricat din lemnul copacului numit Santal. Santalul este un copac cu lemn aromat și spre deosebire de multe alte plante lemnoase aromatice, acesta își păstrează parfumul ani de zile. Copacul provine din sudul Asiei și crește în Indonezia, Australia și în India.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Uleiul esențial de santal are proprietăți de regenerare și tonifiere, ceea ce îl face ideal pentru îngrijirea pielii mature, uscate și sensibile. Calmează, regenerează și reduce iritațiile și descuamarea. Atunci când este folosit pe pielea grasă, ajută la curățarea acesteia, reduce acneea, face pielea să arate mai luminoasă și mai fină.

Uleiul înmoaie pielea și o protejează de efectele negative ale mediului înconjurător. Este ideal pentru îngrijirea buzelor, părului și unghiilor. Ca și alte uleiuri esențiale, poate fi folosit și pentru a curăța, dezinfecta și aromatiza încăperile locuinței.

zlozenieRO-1834

Modalitate de utilizare: Puteți adăuga uleiul esențial în parfum, pentru a aromatiza încăperea (3-5 picături la fiecare 15 m2), pentru a îmbogăți produsele cosmetice (1-2 picături la 5 ml), în măști (2-3 picături la 10 ml). Pentru inhalare (1-3 picături de ulei în lichidul de inhalare - 3-10 minute). Pentru comprese, masaje (1-5 picături la 10 ml). Pentru baie și saună.

Atenționări: Intoleranță individuală la ingrediente.

Depozitare: A se păstra într-un loc întunecat, uscat, departe de alimente, la temperaturi de peste -5 °C, nu lăsați la îndemâna copiilor. Evitați contactul cu focul.

Volum: 10 ml

Țara de origine: Rusia

 

Parametri suplimentari

Categorie: Uleiuri esențiale
Problema ta: Acnee
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: