100% ulei esențial "Cedru din Himalaya" - Botavikos - 10 ml

Cod: 2228
22,69 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
14.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Are un efect pozitiv asupra fondului emoțional, motivează, ajută la concentrare, ameliorează insomnia, asigură un somn confortabil și sănătos.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Utilizări în locuință:

  • are un efect repelent împotriva țânțarilor și moliilor
  • utilizat pentru curățarea și dezinfectarea spațiilor
  • este un aromatizant natural pentru aer

zlozenieEN-2228

Recomandări de utilizare:

Formarea de compoziții pentru parfum. Se amestecă 1 picătură de ulei esențial de notă superioară, 2 picături de ulei esențial de notă de mijloc și 3 picături de ulei esențial de notă inferioară. La 3 părți din amestecul rezultat se adaugă 7 părți de bază (etanol diluat cu apă distilată, vodcă sau ulei inodor). Amestecați bine totul. Se lasă amestecul la infuzat timp între 48 de ore și 1 lună într-un loc întunecat, la temperatura camerei.

Aromatizare. Turnați apă caldă în vasul superior al lămpii de aromatizare. Adăugați ulei esențial: 5-7 picături la fiecare 15 m2. Aprindeți lumânarea din partea de jos a lămpii. Procedura durează 20 minute - 3 ore. Îmbogățirea produselor cosmetice: 1-2 picături în 5 ml de bază. Măști. 2-3 picături în 10 ml de bază. Comprese. Adăugați între 5 și 7 picături de ulei esențial în apă sau în bază de ulei. Înmuiați cârpa de bumbac în amestec și stoarceți ușor. Aplicați pe locul dureros, puneți celofan deasupra și fixați cu o cârpă uscată sau un bandaj. Procedura durează 10 - 40 minute

Inhalare. Turnați apă clocotită într-un vas, acoperă-ți capul cu un prosop și adaugă 1-2 picături de ulei esențial. Procedura durează 3 - 10 minute. Atenție! În timpul procedurii, țineți ochii în permanență închiși.

Înfășurări. Turnați apă caldă în recipient (2-3 l.) Și adăugați în el cca. 15 picături de ulei esențial, umeziți pânza și înfășurați-o bine într-o cârpă. Procedura durează 2 - 3 minute. Masaj. 9-15 picături în 30 ml de bază.

Masaj. 1-5 picături în 10 ml de bază.

Saună. În apropierea sursei de căldură, puneți un recipient rezistent la căldură plin cu apă (50 - 100 ml). Adăugați cel mult 10 picături de ulei esențial pentru un spațiu de 15 m2.

Baie. Amestecați 7-8 picături de ulei eteric cu 30-60 g de emulgator și adăugați amestecul în apă. Procedura durează 5-20 minute. Cădițe. Amestecați 10 ml de emulgator cu 1-3 picături de ulei esențial. Adăugați amestecul rezultat în apă. Procedura durează 5-10 minute.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: