Extract de cimbrișor + B6 - Vitamir - 50 buc

Cod: 3758
12,28 lei
În stoc (3 buc.)
Livrare la:
29.3.2023

Suplimentul alimentar ajută la prevenirea diferitelor tulburări nervoase, are un efect calmant, reduce frecvența și crește puterea contracțiilor cardiace.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Extractul de cimbrișor este un sedativ din plante. Are un efect calmant, reduce frecvența și crește puterea contracțiilor cardiace, prezintă proprietăți hipotensive. Extractul de cimbrișor conține alcaloizi, săruri minerale, flavonoide, glicozide, saponine, taninuri, ulei esențial, acizi organici, substanțe amare și dulci, vitamine (A, E, C). Natura acțiunii extractului de cimbrișor asupra organismului uman este similară cu cea a valerianei, însă efectul său este mult mai puternic, în special în tratamentul nevrozelor cardiovasculare și al altor boli de inimă. Cimbrișorul reduce efectul adrenalinei asupra vaselor de sânge. Se recomandă în caz de neurastenie, isterie, dureri de cap și insomnie; normalizează dezechilibrele hormonale și ameliorează anxietatea care însoțește adesea menopauza la femei; cardioscleroza, boli tiroidiene, epilepsie.

Utilizare: adulții administrează 1 comprimat de 4 ori pe zi, în timpul mesei. Durata de utilizare 1 lună. Nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 18 ani. Se recomandă consultarea unui medic înainte de utilizare.

Condiții de depozitare: A se păstra într-un loc uscat și a se proteja de căldură. A se păstra la temperaturi între +2 și +25 °C.

Contraindicații: intoleranță individuală la oricare dintre ingrediente, sarcină, alăptare, tulburări ale metabolismului glucidic.

zlozenieRO-3758

Informații nutriționale per 100 g de produs:

Valoarea energetică  1580 kJ / 370 kcal
Grăsimi  0,5 g
Carbohidrați  92 g

 

Țara de origine: Rusia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: