Șampon special negru cu shungite, pentru păr normal - Fratti - 300 ml

Cod: 0640
52,78 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
13.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Acest șampon, care are la bază mineralul negru din Karelia - shungite, îndepărtează delicat impuritățile din păr și, ulterior, îmbunătățește circulația sângelui la nivelul scalpului, prevenind astfel căderea părului.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Shungite-ul conține fulleren, care e unul dintre cei mai puternici antioxidanți, are efecte uimitoare de curățare. Apa de shungite ajută la vindecarea bolilor inflamatorii, a alergiilor, problemelor articulare și de piele.

De-a lungul timpului din ce în ce mai multe experimente cu shungite și grăunțe de shungite au fost efectuate. A început să fie folosit cu grăsime de bursuc, pentru dureri, cu venin de albine, cu cinquefoilul de mlaștină, etc. Fullerenele conținute de shungite absorb în mod activ toxinele iar combinația cu plantele medicinale oferă cremei un efect antiinflamator. Shungite-ul a fost atât de eficient încât din grăunțe, plante și unguente au început să se dezvoltecreme complexe, care, datorită eficienței lor, nu au permis cremelor convenționale împotriva umflăturilor, pe care le cunoaștem din farmaciile noastre, să pătrundă pe piața din Rusia.

Mai multe despre shungite puteți afla aici, pe blogul nostru.

Modalitate de utilizare:  Aplicați o cantitate rezonabilă de șampon pe părul ud și masați cu mișcări circulare ușoare, pentru a spuma bine părul, ulterior clătiți cu bine cu apă caldă.

Atenționări: Nu utilizați în caz de intoleranță la oricare dintre ingredientele individuale. Agitați înainte de utilizare!

Condiții de depozitare: Depozitați într-un loc întunecat, la temperatura camerei

Ingrediente: Aqua, Pelos , Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betain, Glycerin, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG–12 Dimethicone, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Bidens Tripartita Extract , Hydrolyzed Collagen , Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum.

Volum: 300 ml

Țara de origine : Federația Rusă

Shungite-ul conține fulleren, care e unul dintre cei mai puternici antioxidanți, are efecte uimitoare de curățare. Apa de shungite ajută la vindecarea bolilor inflamatorii, a alergiilor, problemelor articulare și de piele.

De-a lungul timpului din ce în ce mai multe experimente cu shungite și grăunțe de shungite au fost efectuate. A început să fie folosit cu grăsime de bursuc, pentru dureri, cu venin de albine, cu cinquefoilul de mlaștină, etc. Fullerenele conținute de shungite absorb în mod activ toxinele iar combinația cu plantele medicinale oferă cremei un efect antiinflamator. Shungite-ul a fost atât de eficient încât din grăunțe, plante și unguente au început să se dezvolte creme complexe, care, datorită eficienței lor, nu au permis cremelor convenționale împotriva umflăturilor, pe care le cunoaștem din farmaciile noastre, să pătrundă pe piața din Rusia.

Mai multe despre shungite puteți afla aici pe blogul nostru.

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: