Serum de stimulare a creșterii părului "Pentru părul gras și pielea cu probleme" - EOLab - 200 ml

Cod: 1808
50 lei –20 %
eolab styling serum pentru stimularea creșterii părului
50 lei –20 % 40 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
22.12.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Serul împotriva căderii părului - este un produs inovator care previne subțierea și căderea intensă a părului și stimulează creșterea părului nou.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Serul conține peste 95% ingrediente de origine vegetală.

Produsul nu conține SLS, parabeni și siliconi.

Serul împotriva căderii părului are un complex unic de ingrediente active ce oprește căderea părului, îl întărește și stimulează creșterea părului nou. După utilizarea serului, părul este curat, puternic, strălucitor și plin de volum.

Căderea părului este un proces natural, după o anumită perioadă de timp părul moare, se subțiază, devine moale și cade, iar în locul lui crește un păr nou, tânăr. În cazul în care ați observat subțirea părului, acesta este un motiv de reflexie. Acest proces afectează atât bărbații, cât și femeile ca și cauză a mai multor factori.
Cele mai frecvente simptome ale căderii părului sunt:

 • deficiență de oligoelemente esențiale
 • stres, tulburări hormonale
 • utilizarea medicamentelor
 • afectarea circulației sângelui la nivelul scalpului
 • alimentația nesănătoasă
 • un tratament sever a părului
 • utilizarea disproporționată a produselor pentru păr.

Serul împotriva căderii părului - este un produs inovator care previne subțierea și căderea intensă a părului și stimulează creșterea părului nou.

Componente active:

 • Substanța procapil: Biotinoil tripeptida-1 peptidă fără limită de vârstă - o moleculă complexă de aminoacizi (histidină, glicil, lizină) cu biotină (vitamina B7). Hrănește și întărește foliculului de păr, încetinește îmbătrânirea acestuia. Acidul linoleic din frunzele de măslin protejează părul și previne căderea acestuia. Încetinește formarea de dihidrotestosteron, care este cauza chelirii (alopecia androgenică). Apigenina-flavonoid din copacul de grapefruit stimulează circulația sângelui la nivelul scalpului și creșterea părului.
 • Extract organic de hibiscus
 • Ulei de arbore de ceai australian
 • Ulei organic de chiparos
 • Ulei organic de grapefruit

Modalitate de utilizare: pulverizați serul uniform pe părul și scalpul curat și umed. În special la rădăcina părului. Se masează scalpul timp de aproximativ 3 - 5 minute, nu se clătește. Aplicați de 2-3 ori pe săptămână, timp de 2-3 luni.

ATENȚIONĂRI! Evitați contactul produsului cu ochii!

Ingrediente / INCI: Aqua, Organic Hibiscus Extract, Glycerin, PROCAP [(butylenu Glycol (and) Water (and) PPG-26-Buteth-26 (and) PEG-40 HYDROGENATED Castor Oil (and) apigenin (and) Oleanolic Acid ( and) Biotinoyl tripeptid-1)], Sorbitan oliva, Melaleuca Essential Oil, Organic Cypressus Oil, Organic Citrus Paradisi Essential Oil, Perfume*, Lactic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol.
* Perfume - parfum natural compus din uleiuri și unturi.

Producător: Rusia

Volum: 200 ml

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: