Serul activ din plante active pentru favorizarea creșterii părului - Bunica Agafa - 150 ml

Cod: 0039
40,49 lei
În stoc (74 buc.)
Livrare la:
28.9.2023

Serul activ pe bază de plante pentru susținerea creșterii părului conține în structura sa complexă șapte plante medicinale care au un efect stimulator (nalbă mare, Schisandra chinensis, ginseng, roiniță, rădăcină de brusture, urzică, mesteacăn).

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Împreună cu provitamina B5, complexul de drojdie de bere, paprika și Climbazol®, stimulează regenerarea celulelor pielii și promovează microcirculația, ceea ce îmbunătățește transferul de nutrienți direct la rădăcina părului. Acidul pantotenic (provitamina B5) este un stimulator al proceselor metabolice.

Acest produs a fost supus testării în laboratoarele Ministerului Sănătății din Rusia.

Ingrediente active:

  • Nalba mare este bogată în agenți de hidratare care protejează, înmoaie și ajută la menținerea unei hidratări corecte a părului.
  • Schisandra chinensis are efecte de tonifiere și întărire.
  • Ginsengul previne chelirea și căderea părului, are un efect regenerator.
  • Roinița hrănește și tonifică în mod intens pielea, conferindu-i un aspect sănătos.
  • Extractul de rădăcină de brusture este ideal pentru prevenirea căderii părului, a mătreții, are efecte antiseptice și de curățare, are un efect calmant și tonifică scalpul.
  • Urzica întărește părul, previne îngrășarea excesivă a părului și căderea acestuia, dar previne și apariția mătreții.
  • Extractul de mesteacăn oferă strălucire părului, previne căderea acestuia, îmbunătățește circulația sângelui în scalp, oxigenează și hrănește foliculii de păr.
  • Drojdia de bere îmbunătățește structura părului, întărește și accelerează creșterea acestuia. Conține proteine (sursă de energie), vitamine din grupa B, toți aminoacizii esențiali.
  • Paprika favorizează creșterea părului, provoacă iritații ușoare, roșeață la nivelul pielii și îi dă acesteia o senzație de căldură. Este un produs natural ce susține vasodilatația (lărgirea vaselor de sânge), stimulând eliberarea de histamină, care stimulează diviziunea celulară și creșterea noilor celule. Conținutul ridicat de vitamina A, vitamina C și alte substanțe nutritive conținute în paprika ajută la hrănirea și protejarea rădăcinilor părului.
  • Climbazol® este un agent antifungic care ajută la tratarea simptomelor diferitelor infecții fungice ale pielii, cum ar fi mătreața, dermatita seboreică sau eczema. Elimină inflamația și reduce simptomele de exfoliere.

Mod de utilizare: Pulverizați serul pe scalpul curat până la rădăcina părului și lăsați-l să se usuce. Nu clătiți! Aplicați de 2-3 ori pe săptămână, timp de 3 luni.

Țara de origine: EU

Volum: 150 ml

 

 

0039

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: