Milk line - Tonic facial pentru toate tipurile de piele cu proteine ale tinereții - Belita - 200ml

Cod: 1560
35,19 lei
În stoc (6 buc.)
Livrare la:
29.3.2023

Tonicul este îmbogățit cu ingrediente naturale care asigură hidratarea necesară, tonifică perfect și calmează pielea, lăsând-o proaspătă și confortabilă.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Tonicul este îmbogățit cu ingrediente naturale care asigură hidratarea necesară, tonifică perfect și calmează pielea, lăsând-o proaspătă și confortabilă.

Ingrediente active:

  • Proteinele din lapte de capră în combinație cu probioticele active întineresc, hrănesc și înmoaie pielea, lăsând-o moale și mătăsoasă.
  • Cofeina, extractele de ghimbir și ceai verde restabilesc în mod eficient echilibrul de hidratare a celulelor, tonifică pielea și favorizează netezirea acesteia.

Produsul are un miros plăcut și cremos, se absoarbe bine, curăță perfect, nu formează o peliculă, nu creează o senzație lipicioasă. Probioticele și proteinele din lapte îmbunătățesc starea microflorei pielii și ajută la prevenirea lăsării pielii, în timp ce suplimentele pe bază de plante contribuie la o hidratare perfectă. După tonifiere, starea pielii se îmbunătățește semnificativ: nuanța devine mai uniformă, se creează un efect plăcut de prospețime sănătoasă.

Utilizare: aplicați tonicul pe un tampon de bumbac și aplicați pe față, cu mișcări circulare de masaj, nu clătiți după aplicare.

Volum: 200 ml

Țara de origine: Belarus

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: