Fratti - Gel delicat dermatologic, hipoalergenic, pe bază de apă de shungit cu rășină de cedru și extract de fructe de mesteacăn – 200 ml

Cod: 0717
40,55 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
13.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Gelul este destinat pentru curățarea zilnică a tenului gras și mixt. Apa de shungite are proprietăți antibacteriene, rășina de cedru și extractul de fructe de mesteacăn închid porii și tonifică pielea tenului.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Shungite-ul este o rocă carbonică, veche de două miliarde de ani. Acest tip de zăcământ se află doar în nord-vestul Rusiei. Shungite-ul are o compoziție extraordinară și, datorită proprietăților sale fizice și chimice, o gamă largă de utilizare. Grăunțele de shungite sunt folosite pentru tratarea apei, shungite-ul șlefuit are o utilizare abundentă în medicină, iar apa de shungite și-a găsit aplicarea în cosmetică.

Modalitate de utilizare:  aplicați o cantitate consistentă de gel pe pielea tenului, întindeți ușor și clătiți cu apă

Atenționări: nu utilizați în caz de intoleranță la oricare dintre ingredientele individuale

Condiții de depozitare: depozitați într-un loc întunecat, la temperatura camerei

Compoziție: Aqua, Magnesium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Pelos, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Pyrrolidone-5-Sodium Carboxylic, Cocoyl Alaninate Sodium, Xanthan Gum, , Melaeuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Betula Alba Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tetrasodium EDTA, Parfum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid. 

Volum: 200 ml

Țara de origine: Rusia

Parametri suplimentari

Categorie: Produse pentru curățarea tenului
Greutate: 0.235 kg
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: