Cremă pentru fisuri la nivelul picioarelor și călcâielor - Twinstec 911+ - 100 ml

Cod: 1564
40 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
28.12.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Asigură vindecarea rănilor, are efecte dezinfectante, favorizează vindecarea rapidă și eficientă a fisurilor și abraziunilor de pe tălpile și călcâiele picioarelor. Înmoaie, hrănește și îndepărtează mirosul de pe pielea picioarelor.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Accelerează vindecarea rănilor, are efecte dezinfectante, favorizează vindecarea rapidă și eficientă a fisurilor și abraziunilor de pe tălpile și călcâiele picioarelor. Înmoaie, hrănește și elimină mirosul de pe pielea picioarelor. Uleiul de ceai conținut în compoziție favorizează vindecarea accelerată a tăieturilor, Odier. Extractul de salvie are efect antiinflamator și regenerator, este un deodorant natural. Vitamina F - setul de acizi grași omega-3 și omega-6 - protejează membranele celulare, reglează nivelul de hidratare a pielii și înmoaie pielea.

Modalitate de utilizare: aplicați produsul seara pe pielea curată a picioarelor cu mișcări ușoare de masaj.

Compoziție: apă, ulei de ciulin de lapte, extract de salvie, stearat de izofitil, vitamina F, polimer reticulat acrilat / C10-30, trietanolamină, lanolină, ulei de arbore de ceai, uree diazolidinilică, carbamat de iodopropinilbutil, propilenglicol, compoziție de parfum, limonen.

ATENȚIONĂRI:

  • A nu se utiliza în caz de intoleranță individuală la oricare dintre ingredientele produsului.
  • Nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 2 ani

Conținut: 100 ml

Țara de origine: Rusia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: