Ulei esențial de ienupăr – Botavikos -10 ml

Cod: 1268
20,86 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
21.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Produs cosmetic natural. Ajută la eliminarea stărilor de anxietate și depresie, a insomniei. Crește fermitatea și elasticitatea pielii. Curăță pielea de puncte negre, acnee și inflamații. Ajută la eliminarea vergeturilor și a semnelor de celulită. Accelerează creșterea părului și adaugă strălucire. Ajută la combaterea mătreții.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Uleiul de ienupăr și parfumul său lemnos-fructat calmează simțurile. Nativii americani și tibetanii au folosit ienupărul în ritualuri sacre. Uleiul de ienupăr împrospătează și purifică aerul. Datorită conținutului său ridicat de vitamina C, ienupărul este un antioxidant foarte căutat. Ienupărul (engl. Juniper Berry) potrivit pentru detoxificarea organismului, celulită și reumatism. Monoterpenele conținute de ienupăr au proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene.

Modalitate de utilizare: Puteți adăuga uleiul esențial în parfum, pentru a aromatiza încăperea (3-5 picături la fiecare 15 m2), pentru a îmbogăți produsele cosmetice (1-2 picături la 5 ml), măștile (2-3 picături la 10 ml). Pentru inhalare (1-3 picături de ulei în lichidul de inhalare - 3-10 minut). Pentru comprese, masaje (1-5 picături la 10 ml). Pentru baie și saună.

Atenționări: Intoleranță individuală la ingrediente. Nu folosiți uleiul esențial de ienupăr pe răni deschise, ochi și membrane mucoase. În cazul utilizării repetate, pot apărea dermatite sau iritații la nivelul pielii, dacă aceasta este una sensibilă. Nu se recomandă utilizarea în timpul sarcinii. Se recomandă consultarea unui medic înainte de utilizare. Doar pentru uz extern!

Depozitare: A se păstra într-un loc întunecat, uscat, departe de alimente, la temperaturi de peste -5 °C, nu lăsați la îndemâna copiilor. Evitați contactul cu focul.

zlozenieRO-1268

Volum: 10 ml

Țara de origine: Rusia

 

Parametri suplimentari

Categorie: Medicină siberiană
Problema ta: Psoriazis, Acnee
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: