Cremă cu venin de albine – Sofia - 125 ml

Cod: 3399
50 lei
Nu este în stoc
Variantă
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.
Livrare la:
4.7.2024

Crema Sofia este benefică pentru osteocondroză și degetele înțepenite. Deja după câteva săptămâni de aplicare, veți simți o diminuare a durerii. Pentru persoanele în vârstă, crema ajută și în cazul degetele înțepenite, datorită cremei Sofia cu venin de albine, acestea devin mai flexibile după 3 săptămâni.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Modalitate de utilizare: Aplicați pe zona dureroasă și masați ușor (2-3 x ori pe zi). Pentru a maximiza efectul, vă recomandăm să acoperiți zona masată cu o cârpă din lână.

Atenționări: În caz de intoleranță individuală la ingredientele conținute, nu se recomandă utilizarea, precum și în caz de alergie la produsele apicole.

Compoziție: Aqua, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, PEG-2 Stearate, Propylene Glycol, Dimethicone, Beeswax, Lanolin, N-(4-nitro-2-phenoxyphenyl)-methanesulfonamide, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Tetrabutylhydroquinone, Methylparaben, Propylparaben, Diazolidinyl Urea, Artemisia Vulgaris Extract, Cedrus Deodara Wood Oil, Tocopheryl Acetate, Mumie, Hydrolyzed Collagen, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Comarum Palustre Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract.

Țara de origine: Rusia

Conținut: 125 ml

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: