Boto-mască neagră miraculoasă - Dizao - 25 g

Cod: 3650
25,07 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
21.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Mască de față cu acid hialuronic. Masca este concepută pentru detoxifierea, hidratarea și întinerirea pielii. 

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Masca are un efect puternic antimicrobian, proprietăți excelente de absorbție și curăță pielea în profunzime. Formula specială a complexului de peptide din măștile de față Dizao promovează absorbția rapidă a ingredientelor active în piele. Reduce semnele de îmbătrânire, previne flascitatea și uscăciunea pielii. Masca asigură: o curățare excelentă în profunzime, contribuie la hidratarea intensă a pielii și la micșorarea porilor..

Ingrediente active: 

  • Cărbune de bambus este un ingredient natural de detoxifiere care ajută la restabilirea și menținerea unui aspect tânăr al pielii. Proprietățile uimitoare ale cărbunelui de bambus au fost cunoscute din cele mai vechi timpuri în țările orientale și au fost utilizate în mod activ atât în domeniul cosmetic, cât și în cel medical.
  • Acidul hialuronic, ca o apă vie din izvorul legendar a tinereții veșnice, revitalizează chiar și cea mai deshidratată piele. Acidul hialuronic leagă moleculele de apă și stimulează producția de elastină și colagen în piele. Măștile de față tip șervețel cu acid hialuronic de marcă Dizao oferă tenului o îngrijire intensă și hidratare.
  • Complex peptidic întărește pielea, netezește perfect ridurile mimice.

FĂRĂ PARABENI. FĂRĂ SILICONI. FĂRĂ PROPILEN GLICOL.

Modalitate de utilizare: Aplicați masca pe pielea curată, neteziți și lăsați să acționeze timp de 15-20 minute. Apoi îndepărtați masca, masați esența rămasă în piele sau clătiți cu apă. Se recomandă aplicarea măștii sub forma unei cure intense timp de 5 zile, apoi aplicați 1-2 ori pe săptămână pentru o îngrijire de întreținere.

 

Volum: 25 g 

Țara de origine: Rusia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: