Crema Chaga - balsam pentru vindecarea cicatricilor obișnuite, a celor post acnee de la nivelul feței, psoriazis - Elixir - 75 ml

Cod: 0233
40 lei
În stoc (>10 buc)
Livrare la:
25.6.2024

Crema - balsamul este potrivit pentru vindecarea cicatricilor, a diferitelor cicatrici de pe față - de exemplu, cele post acnee, datorită substanțelor conținute în ciuperca Chaga. Ele susțin metabolismul natural al celulelor și schimbul de substanțe din organism.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Chaga este o ciupercă de mesteacăn care are un efect foarte bun asupra sănătății umane și ajută într-o gamă largă de probleme de sănătate.. Chaga are efecte antivirale, antifungice, antiinflamatorii. Este recomandată în tratamentul cicatricilor, arsurilor, ulcerelor tibiale, diferitelor tipuri de eczeme, psoriazis, seboree pentru calmarea pielii.

Oamenii folosesc Chaga de foarte mult timp în tratamentul neoplasmelor benigne ale pielii, a empirismului (uscarea bășicilor purulente, de ex., în cazul variolei), acnee rozacee și alte boli de piele. Studiile au arătat că Chaga conține până la 12,3% cenușă, care conține oxizi: de siliciu, aluminiu, calciu, magneziu, sodiu, potasiu, zinc, cupru și mangan. În plus, în Chaga au fost găsiți și următorii acizi: oxalic, formic, acetic, butiric, vanilic. Toate substanțele biologic active principale din Chaga au un puternic efect antioxidant, antiinflamator și analgezic.

  • are proprietăți cicatrizante, antibacteriene, antifungice, influențează favorabil tratamentul empirismului (uscarea bășicilor purulente, de ex., în cazul variolei)
  • este un antibiotic natural care mărește apărarea organismului;
  • eficient pentru cicatrici post-traumatice, cicatrici post-chirurgicale, zone întărite de altă natură, îndepărtează urmele de acnee juvenilă
  • ameliorează mâncărimile și iritațiile.

Activitatea bactericidă ridicată a balsamului cremă se bazează pe efectul sinergic al extractului de Chaga, al complexelor de vitamine, al uleiurilor de cătină și de arbore de ceai și al componentelor biologic active din ceara de albine. Mecanismul acțiunii unice a balsamului cremă Chaga asupra rănilor se bazează pe capacitatea sa de a restabili proprietățile protectoare ale pielii deteriorate și de a iniția procese regenerative.

Modalitate de utilizare: Se masează ușor crema-balsam pe pielea din zona afectată.

Atenționări: alergie individuală la oricare dintre ingrediente, nu utilizați în caz de intoleranță la produsele apicole.

Conținut: 75 ml

Țara de origine: Ucraina

zlozenieRO-0233

Citiți acest articol despre cum putem folosi această cremă pentru a trata și vindeca cicatricile și pielea :)

Suferiți de psoriazis? Am abordat acest subiect în detaliu într-un articol cuprinzător și de specialitate, scris de PhDr. Mgr. Eva Medvecká, PhD., DiS.

Parametri suplimentari

Categorie: Îngrijire specială a tenului
Problema ta: Psoriazis

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: