Milk Line - Cremă de noapte, cu efect de întinerire pentru toate tipurile de piele cu proteine ale tinereții - Belita - 50 ml

Cod: 1555
40,55 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
13.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Crema cu efect de întinerire are grijă de frumusețea pielii în timpul somnului, stimulează procesele metabolice din celule și promovează regenerarea. Dimineață pielea arată relaxată, proaspătă și luminoasă.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Crema cu efect de întinerire are grijă de frumusețea pielii în timpul somnului, stimulează procesele metabolice din celule și promovează regenerarea. Conține lapte de capră cu probiotice active care asigură o hidratare intensă, saturează pielea cu vitamine și atenuează ridurile. Dimineața, pielea arată relaxată, revigorată și radiantă.

Substanțe active:

  • Proteinele din lapte de capră, în combinație cu vitaminele, mineralele și nutrienții întineresc, hrănesc și înmoaie pielea, lăsând-o moale și mătăsoasă.
  • Probiotice active, obținute din lactobacili, îmbunătățesc rezistența barierei cutanate, restabilesc și mențin echilibrului natural al microflorei pielii și ajută la creșterea imunității.
  • TONISKIN® stimulează sinteza colagenului, netezește ridurile și uniformizează pielea. Oferă pielii obosite prospețimea și luminozitatea naturală.
  • Complexul de vitamine A, C, E, F are o activitate antioxidantă ridicată, îmbunătățește regenerarea celulară, ajutând pielea să se refacă mai repede și să arate mai tânără.
  • Extractele de ghimbir și ceai verdehidratează și tonifică pielea. Uleiul de cocos hrănește pielea, oferindu-i fermitate și elasticitate.

Mod de utilizare: Aplicați seara cremă pe pielea curată, uscată a feței și masați cu mișcări circulare până la absorbire, nu clătiți după aplicare.

Volum: 50 ml

Țara de origine: Belarus

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: