Cremă intensivă "Mumio de Altai" pentru piele sensibilă - Doctorul casei - 30 ml

Cod: 1240
30 lei
În stoc (>10 buc)
Livrare la:
25.6.2024

Crema este destinată pielii sensibile. Este excelentă pentru îndepărtarea roșeții și exfolierea stratului superior a pielii. Produsul conține mumio, provenit din zona Altai. Mumio a fost folosit în medicina tradițională încă din cele mai vechi timpuri. Mai multe despre capacitatea mumio de a regenera organismul puteți afla pe blogul nostru.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

 

Acest produs este ideal:

• dacă doriți să scăpați de roșeața pielii și de exfolierea acesteia, dar și să îi oferiți o hidratare intensă. Ajută la tratamentul seboreei și psoriazisului.

• dacă pielea de pe coate este aspră sau dacă aveți călcâiele crăpate

• dacă doriți să vă protejați pielea împotriva frigului

• dacă v-ați bronzat o perioadă mai lungă

• dacă aveți nevoie de regenerarea pielii mâinilor după treburile prin casă sau grădină

Beneficiile cremei se bazează pe proprietățile extractelor individuale și uleiurilor din plante medicinale ce formează compoziția sa

Modalitate de utilizare: aplicați crema într-un strat subțire pe pielea curată. Dacă folosiți crema pentru protecție împotriva frigului, aplicați-o cu 20 de minute înainte de a pleca de acasă.

Compoziție: apă, ulei de cocos, glicerină, stearat de etilhexil, suc de aloe vera, monostearat de glicerină, alcool cetilarilic, acid palmitic, dimeticonă, acid stearic, acetat de tocoferol, extract de mumio, ulei de cătină, stearat PEG-100, ulei esențial de mirt, gumă xantan, componentă aromatizantă, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, fenoxietanol, metilparaben, etilparaben, propilparaben, butilparaben

ATENȚIONĂRI:

Nu utilizați în caz de intoleranță la oricare dintre ingredientele produsului!

Conținutul ambalajului: 30 ml

Țara de origine: Belarus

Suferiți de psoriazis? Am abordat acest subiect în detaliu într-un articol cuprinzător și de specialitate, scris de PhDr. Mgr. Eva Medvecká, PhD., DiS.

În conformitate cu legislația actuală a EU privind produsele pe bază de plante, nu suntem autorizați să oferim informații detaliate care vă pot da impresia unor efecte vindecabile și terapeutice ale plantelor- chiar dacă aceste plante au fost folosite de sute de ani și au vindecat milioane de oameni.

Noi însă folosim bunul simț atunci când este vorba despre aceste daruri ale naturii. Nu dorim să pierdeți posibilitatea de a găsi informații despre plante din surse accesibile public. 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: