Gel pentru articulații și mușchi, cu venin de șarpe de la vipera levant- Twinstec 911+ - 50 ml

Cod: 1889
30 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
28.12.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Balsamul este caracterizat prin proprietățile sale nutritive și protectoare. Are efect de încălzire în punctul aplicat. Este recomandat pentru dureri articulare și reumatism. Este, de asemenea, potrivit pentru masarea mușchilor și articulațiilor înainte și după performanța sportivă.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cremele și gelurile 911+ sunt compuse în proporție de 40 % din extracte de plante medicinale, uleiuri esențiale și uleiuri grase.

Balsamul cu venin de viperă levant are o concentrație ridicată de ingrediente active și un efect de încălzire.

Preparatele care conțin venin de viperă de stepă - viperă cu nas contondent, sunt considerate cele mai eficiente, dar și cele mai scumpe. Vipera cu nas contondent este considerată cea mai mare și cea mai periculoasă viperă de pe teritoriul fostei Uniuni Sovietice. Denumirea ei latină este Macrovipera lebetina, ceea ce s-ar putea traduce ca fiind "viperă lebentină". În alte țări se numește viperă levantină sau viperă orientală. Numele de viperă cu nas contondent are origine azeră. Vipera are o lungime de 95-160 cm. Nu evită oamenii și se comportă "pe furiș" spre deosebire de alți șerpi. Veninul de viperă cu nas contondent este folosit la prepararea medicamentelor pentru reumatism și radiculită, precum și a unui preparat pentru oprirea sângerărilor, lebetox, care este folosit în hemofilie și la operațiile de amigdale (oprește sângerarea în 1,5 minute). În ceea ce privește toxicitatea, doar veninul de cobră este mai toxic decât al viperei.

Modalitate de utilizare: Aplicați crema pe pielea curată a zonelor problematice de 2-3x pe zi și întindeți cu mișcări de masaj până la absorbția completă.

Atenționări: A nu se utiliza în caz de intoleranță individuală la oricare dintre ingredientele produsului. Nu este recomandat copiilor. A nu se utiliza pe față, pe mucoase și pe pielea iritată! Acesta nu este un medicament. Destinat utilizării externe.

Volum: 50 ml

Țara de origine: Rusia

1889

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: