Pernă pentru cărucior din piele de oaie

Cod: 3691
522,69 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
18.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

O pernă pentru cărucior de neînlocuit din lână de oaie pentru cei micuți!

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Oferiți copilului dumneavoastră tot ce este mai bun din primele zile de viață! Căptușeala din piele pentru cărucior garantează plimbări plăcute, calde și sigure pentru micuțul dumneavoastră. Aceasta este complet opusă căptușelilor de cărucior tradiționale fabricate din materiale sintetice. Pielea sensibilă a bebelușului nu transpiră și nu se supraîncălzește în căruciorul căptușit cu piele de oaie naturală (chiar și în timpul vierii).

Căptușeala din piele pentru cărucior este realizată lână de oaie. La producerea sa nu au fost utilizați compuși nocivi. Se caracterizează printr-o lână pufoasă și densă, care este cunoscută de secole pentru proprietățile sale curative remarcabile. Acest material reglează fenomenal fluxul de aer și asigură copilului o odihnă sănătoasă. Lâna de oaie poate fi folosită de către persoanele alergice – previne dezvoltarea bacteriilor, ciupercilor, alergenilor și virușilor. Este plăcută la atingere, nu "mușcă", nu irită pielea și elimină umezeala. Dacă doriți să folosiți căptușeala pentru mai mult timp, îngrijiți de părul acesteia, periindu-l din când în când, aerisindu-l la aer proaspăt și expunându-l la lumina soarelui.

Datorită formei sale special concepute,perna noastră pentru cărucior se potrivește perfect la diferite tipuri de cărucioare și la marsupii. De asemenea, poate fi utilizată cu ușurință ca o alternativă de pătură, sac de dormit sau pentru înfășarea bebelușului. Inserția este absolut sigură pentru bebeluși încă din prima zi de viață. Așadar, poate fi un cadou perfect pentru proaspeții părinți sau un cadou de botez.

Mod de întreținere: Se recomandă spălarea manuală, din când în când este suficient să fie aerisită la aer proaspăt și expusă la lumina soarelui.

Ingrediente: piele de oaie, lână de oaie

Țara de origine: EU

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: