Ulei esențial de Ylang Ylang (Cananga) - Botavikos 10 ml

Cod: 3010
29,29 lei
În stoc (1 buc.)
Livrare la:
4.4.2023

Aroma uleiului esențial de ylang-ylang este strălucitoare, bogată, florală și fructată. Primele note ușoare sunt eterice, proaspete, cu un strop de petale de flori și o componentă ușoară de mentă-camfor, referindu-se la parfumul de saschiu.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Tonul principal este floral, care amintește de aroma de iasomie, neroli și crin, cu o notă de fructe strălucitoare (note de pere, banane și fructe tropicale exotice) și o nuanță subtilă de vanilie cremoasă. Uleiul este potrivit pentru aromaterapie, dar și pentru a fi adăugat în compozițiile cosmetice. Se potrivește pentru îngrijirea pentru toate tipurile de piele, strânge porii, elimină strălucirea uleioasă. Are proprietăți hidratante, hidratează și pielea foarte uscată, ajută la îndepărtarea mătreții.

Modalitate de utilizare: Puteți adăuga uleiul esențial în parfum, pentru a aromatiza încăperea (3-5 picături la fiecare 15 m2), pentru a îmbogăți produsele cosmetice (1-2 picături la 5 ml), măști (2-3 picături la 10 ml). Pentru inhalare (1-3 picături de ulei în lichidul de inhalare - 3-10 minut). Pentru comprese, masaje (1-5 picături la 10 ml). Pentru baie și saună.

Atenționări: Intoleranță individuală la ingrediente. Nu folosiți uleiul esențial pe răni deschise, ochi și membranele mucoase. În cazul utilizării repetate, pot apărea dermatite sau iritații la nivelul pielii, dacă aceasta este una sensibilă. Nu se recomandă utilizarea în timpul sarcinii. Se recomandă consultarea unui medic înainte de utilizare. Doar pentru uz extern!

zlozenieRO-3010

Volum: 10 ml

Țara de origine: Rusia

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: