Set Mastic Active + Mastic Vena - tratament natural

Cod: 3211
380,88 lei
În stoc (2 buc.)
Livrare la:
26.9.2023

Tratamentul constă în două suplimente naturale - Mastic Active și Mastic Vena. Este destinat pentru cei care doresc să ofere organismului lor un ansamblu de substanțe naturale. Este ideal pentru orice persoană care dorește să aibă grijă de sănătatea lor în mod sistematic.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Dozare: 3x ori pe zi luați împreună 1 capsulă de Mastic Active + 1 capsulă de Mastic Vena. Momentul potrivit pentru a lua produsul este înainte de mese. Folosind doza recomandată, pachetul pentru susținerea sănătății durează 33 de zile.

Depozitare: Depozitați comprimatele de mastic într-o încăpere uscată, la o temperatură de cel mult 25 °C, într-un recipient sigilat.

ATENȚIONĂRI: Copiii de vârsta sub 6 ani, femeile însărcinate și care alăptează pot administra mastic doar după consultarea cu medicul. Aveți grijă dacă aveți tensiune arterială scăzută sau dacă luați medicamente pentru scăderea tensiunii arteriale crescute. Masticul de Chios previne oxidarea colesterolului LDL și depozitarea acestuia în pereții vaselor de sânge, scăzând în mod indirect tensiunea arterială. Administrarea de mastic de Chios nu este, de asemenea, recomandată persoanelor cu reacții alergice la rășină. Mastic îmbogățit cu probiotice - Mastic Active conține drojdie probiotică și nu se recomandă pacienților cu cateter venos central.

zlozenieRO-3211
 

Conținutul ambalajului: Mastic Active 100 comprimate, Mastic Vena 100 comprimate

Țara de origine: Grecia, Slovacia

 

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: