Masticha Active capsule pentru o funcționare mai bună a sistemului digestiv - 100 buc

Cod: 3322
219,89 lei
În stoc (20 buc.)
Mod de prezentare
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.
Livrare la:
26.9.2023

Masticha Active - Guma mastica autentică din Chios este îmbogățită cu cultură activă de drojdie Saccharomyces boulardii și tulpină specială de bacterii Lactobacillus reuteri DSM17648. Un produs unic cu ingrediente excepționale. Masticul de Chios promovează sănătatea stomacului și a tractului intestinal. Saccharomyces boulardii este o drojdie, însă nu o bacterie, datorită acestui fapt este mai rezistentă la acțiunea acidului stomacal și antibioticelor. 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Masticha Active este un produs de origine slovacă care a luat naștere din combinarea masticului autentic Chios cu cultura rară de drojdie Saccharomyces boulardii și tulpina specială de bacterii Lactobacillus reuteri DSM17648. Această combinație de mastic, Saccharomyces boulardii și Lactobacillus reuteri DSM17648 face din Masticha Active un produs unic pe piața slovacă. Conținutul ridicat de mastic de Chios contribuie la funcționarea mai bună a sistemului digestiv. Masticha Active este prelucrată sub formă de capsule oferind astfel o precizie mai bună a dozei și ușurință utilizării.

Masticha Active, datorită conținutului de mastic de Chios, este destinată pentru susținerea stomacului sănătos și tractului intestinal. Masticha Active se recomandă persoanelor care doresc să susțină tractul intestinal prin metode naturale. Masticha Active este un produs care conține mastic de pe insula Chios și se bucură de o mare popularitate în rândul utilizatorilor mulțumiți.

Dacă experimentați simptome cum ar fi: dureri abdominale, arsuri la stomac, balonare, greutate la stomac - cauza poate fi prezența bacteriei Helicobacter Pylori la nivelul stomacului. De aceea, vă recomandăm să efectuați la domiciliu un test pentru detecția Helicobacter Pylori.

Dozare și durata de utilizare: 

Doza recomandată a produsului Masticha Active:

- nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani

- copiii de vârsta între 4-5 ani, femeile însărcinate și care alăptează: pot administra numai după consultarea medicului

- copiii de vârsta între 6-10 ani: doza recomandată este de 2 ori pe zi 1 capsulă

- copiii de vârsta între 11-14 ani: doza recomandată este de 3 ori pe zi 1 capsulă

- copiii cu vârsta peste 15: doza recomandată este de 3 ori pe zi 2 capsule (doza standard)

Doza recomandată de Masticha Active la adulți: 2 capsule, de 3 ori pe zi, timp de minim 1 lună, pentru rezultate optime, se recomandă o cură de 50 de zile. Masticha Active se administrează înainte de masă (aproximativ 20 de minute).

Produsele ce conțin masticul de Chios pot fi folosite chiar și în cazul în care nu aveți probleme digestive.

În acest caz doza recomandată este: 1 capsulă de 2 ori pe zi.

Atenționări: În cazul în care vi s-a prescris un tratament medical pentru bacteria Helicobacter pylori, sau ulcer gastric - vă recomandăm să administrați Masticha Active după finalizarea tratamentului.

Atenționări: Copiii de vârsta sub 6 ani și femeile însărcinate și care alăptează pot administra Masticha Active numai după consultarea medicului. Aveți grijă dacă aveți tensiune arterială scăzută sau dacă luați medicamente pentru scăderea tensiunii arteriale crescute. Masticul de Chios previne oxidarea colesterolului LDL și depozitarea acestuia în pereții vaselor de sânge, scăzând în mod indirect tensiunea arterială. Administrarea de mastic de Chios nu este, de asemenea, recomandată persoanelor cu reacții alergice la rășină. Mastic îmbogățit cu probiotice - Mastic Active conține drojdie probiotică și nu se recomandă pacienților cu cateter venos central.

zlozenieRO-3322

Conținutul pachetului: 100 buc

Țara de origine: Mastic de Chios - Grecia, Saccharomyces boulardii - Bulgaria - fabricat în Slovacia

 

Câteva informații științifice...

Mai multe studii științifice au fost în trecut dedicate cercetării privind ingredientele conținute în masticul de Chios. De exemplu, un studiu științific din 2014 vorbește despre acțiunea substanțelor chimice din masticul de Chios împotriva Helicobacter pylori. Efectul bactericid al substanțelor conținute în mastic împotriva Helicobacter a fost dovedit și în alte studii publicate în reviste de specialitate, cum ar fi The New England Journal of Medicine sau pe portalul științific Science direct. Pentru prima dată a fost descris de Huwez și colectivul său într-un studiu numit Masticul distruge bacteria Helicobacter. Un alt studiu științific este cercetarea științifică efectuată de Maron și colectivul său care a descris eradicarea agentului patogen la un nivel de cincizeci până la nouăzeci la sută, în funcție de concentrația preparatului de mastic.

Saccharomyces boulardii este o drojdie originară din mediul tropical din Asia de Sud-Est. A fost pentru prima dată izolată din fructele lici (- lici chinezesc și mangostane delicioase) în anii douăzeci ai secolului trecut de omul de știință francez Henri Boulard.

Saccharomyces boulardii crește la o temperatură de 37 de grade Celsius și nu este de natură sistemică, ceea ce înseamnă că rămâne numai în tractul intestinal și nu pătrunde în alte părți ale corpului uman. Eficacitatea în tratamentul tulburărilor gastrice și intestinale a fost studiată de mai multe studii dublu-orb. Un efect pozitiv a fost observat în tratamentul ulcerului gastric, boala Crohn și în cazul infecției cu bacterii Helicobacter pylori. S-a demonstrat o ameliorare a simptomelor în cazul diareei acute de diferite origini, inclusiv în cazul infecțiilor repetate cauzate de bacteriile Clostridium difficile. Se recomandă utilizarea și în cazul diareei călătorului, efectele fiind confirmate, de exemplu, de studiile publicate în lucrările autorilor Lynn și McFarland. Potrivit mai multor studii, Saccharomyces boulardii este eficientă și în prevenirea diareei cauzată de utilizarea antibioticelor, atât la adulți, cât și la copii.

Combinarea masticului cu drojdia Saccharomyces boulardii creează o combinație neobișnuită de substanțe naturale pentru sănătatea stomacului și drojdie asupra căreia efectele antibiotice ale masticului nu au niciun efect. Prin urmare, aceste substanțe pot fi administrate într-un singur preparat.

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: