Mastic Vena, pentru probleme de tensiune arterială ridicată și colesterol – 100 comprimate

Cod: 3213
190 lei
În stoc depozit, livrare 3-4 zile lucrătoare
Livrare la:
1.7.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Mastic Vena că oferă o combinație unică de mastic de Chios îmbogățit cu extracte naturale excepționale de rodie și măsline. Combinarea lor creează un produs unic pentru inima dvs., fără nici un fel de efecte secundare.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Mastic Vena că oferă o combinație unică de mastic de Chios îmbogățit cu extracte naturale excepționale de rodie și măsline. Combinarea lor creează un produs unic pentru inima dvs., fără nici un fel de efecte secundare.

Masticul și colesterolul

Mai multe studii dedicate cercetării masticului de Chios evidențiază efectul antiinflamator al acestuia asupra celulelor endoteliale aortice umane. Aceste efecte se datorează probabil conținutului specific de terpene și fitosteroli pe care îl conține masticul de Chios și care este responsabil pentru efectele sale antioxidante. Cercetările științifice efectuate în ultimul deceniu vorbesc despre efecte pozitive, verificate clinic, asupra scăderii nivelului de colesterol cu până la o medie de 11,5 mg/dl. Acest efect de scădere a colesterolului a fost chiar mai pronunțat la persoanele supraponderale cu un IMC ridicat.

Măslin european

Acest arbore binecunoscut, cultivat în principal în zona mediteraneană a Europei, ascunde mai multe beneficii pentru sănătate decât i-am putea atribui la prima vedere. Efectele sale asupra pielii și a bolilor de piele sunt bine cunoscute, așa că este adesea adăugat în produsele cosmetice. Cu toate acestea, mult mai importante sunt efectele sale antioxidante, care acționează împotriva îmbătrânirii și au un efect pozitiv asupra inimii și a bunei funcționări a acesteia. Substanța chimică care este responsabilă pentru aceste efecte pozitive ale extractului de măsline se numește hidroxitirosol. Este un polifenol specific care ajută la protejarea lipidelor din sânge (colesterol LDL) împotriva deteriorării prin stres oxidativ.

Extractul de măsline cu conținut de polifenoli:

  • ajută la menținerea unui nivel normal al tensiunii arteriale
  • are un efect benefic asupra oxidării colesterolului LDL
  • stimulează circulația sângelui în vasele de sânge

Extract de rodie

Rodia conține un polifenol specific, punicalagina, ale cărui efecte s-au dovedit în special în protejarea epiteliului intern al vaselor de sânge. Acest lucru are loc prin activitatea crescută a sintezei oxidului nitric endotelial, care are un efect benefic împotriva inflamației vasculare și a deteriorării oxidative a vaselor de sânge. Potrivit cercetărilor, consumul zilnic de polifenoli conținuți în extractul (și sucul) de rodie reduce ateroscleroza. Alte studii vorbesc despre scăderea colesterolului LDL. Studiile privind hipertensiunea arterială indică reduceri pe termen lung atât a tensiunii arteriale sistolice, cât și a tensiunii arteriale diastolice. 

Mastic Vena este un supliment nutritiv care conține mastic extras din Chios. Este un produs de origine slovacă, creat printr-o combinație unică de mastic de Chios și două substanțe naturale cu efecte dovedite asupra inimii și a vaselor de sânge. Mastic Vena conține următoarele ingrediente:

  • mastic din Chios, extract de măsline cu conținut ridicat de hidroxitirosol
  • extract de rodie din soiul Pomanox®

Acțiunea sinergică a acestor substanțe naturale are efecte pozitive asupra unor probleme precum hipertensiunea arterială și colesterolul ridicat.

Mastic Vena este un supliment alimentar care reprezintă o modalitate naturală de a vă ajuta organismul să facă față problemelor menționate mai sus. Mastic Vena poate fi utilizat și precum mijloc de prevenire a acestor boli.

zlozenieRO-3213

Dozaj: beți cu apă 2 capsule de mastic Vena de 2x pe zi. Conținutul de polifenoli din doza zilnică corespunde cu cea a 2 dcl de ulei de măsline virgin de înaltă calitate.

Nu sunt cunoscute efecte secundare și contraindicații ale masticului Vena.

Conținutul ambalajului: 100 comprimate

Țara de origine: Grecia, Slovacia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: