Moringa Magnesium - funcționarea corectă a sistemului nervos - Moringa Caribbean - 120 capsule

Cod: 3407
260 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
22.12.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Pulbere din frunze uscate de Moringa Caribbean în capsule vegane îmbogățită cu Bisglicinat de Magneziu și vitamina B6.

Un supliment alimentar ideal pentru persoanele expuse la niveluri crescute de stres și efort fizic. Magneziul contribuie la buna funcționare a sistemului nervos. Pentru reducerea oboselii și epuizării, menținerea unui metabolism energetic adecvat și o stare sănătoasă a mușchilor și oaselor.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

 

Moringa Caribbean este cultivată în mod ecologic în zona vulcanică de pe insula Sfânta Lucia. Pulberea este fabricată în mod responsabil din frunze uscate de arbore Moringa Oleifera. Cantitatea mare de vitamine,minerale, aminoacizi esențiali contribuie la menținerea sănătății, vitalității și regenerării. Antioxidantul eficient ajută la tratarea tensiunii arteriale ridicate și a diabetului. Datorită conținutului ridicat de antioxidanți, flavonoide și carotenoide ameliorează inflamația, are un efect antibacterian, stimulează imunitatea și încetinește procesul de îmbătrânire.

Moringa prezintă o sursă de 46 de antioxidanți naturali, ajută la prevenirea gripei și virozelor. S-a dovedit eficientă la diabetici - scade nivelul de zahăr din sânge. De asemenea, ajută împotriva oboselii și stresului. Elementul natural rar Zeatin încetinește îmbătrânirea celulelor - factorul anti-îmbătrânire, acționează asupra ridurilor, se caracterizează printr-un efect benefic asupra pielii.

Substanțe active:

 • MAGNEZIU

Magneziul se găsește în toate țesuturile și participă la peste 300 de reacții biochimice în corpul uman, inclusiv sinteza proteinelor, producția de energie și testosteron, sensibilitatea la insulină și absorbția calciului. Toate funcțiile organismului depind de acest mineral. Până la 68% din populație se confruntă cu o deficiență de magneziu care poate fi cauza unor simptome negative ale populației cum ar fi convulsii, lipsă de energie, somn prost, nervozitate și afectarea funcțiilor creierului și inimii. Deficitul de magneziu pe termen lung este asociat cu o serie de boli foarte grave, cum ar fi osteoporoza, sindromul de oboseală cronică, anemia și depresia.

Bisglicinatul de magneziu este o formă de chelat de înaltă calitate, cu o biodisponibilitate ridicată în forma sa cea mai perfectă și cea mai biodisponibilă. Contribuie la reducerea epuizării și oboselii, la transformarea substanțelor importante în energie, la funcționarea corectă a sistemului nervos, a mușchilor, a psihicului și, în același timp, joacă un rol semnificativ în procesul de diviziune celulară. Acționează și ca un factor anti-stres eficient.

 • Nu irită stomacul: Conține magneziu sub formă de bisglicinat de magneziu foarte utilizabil. Această formă reprezintă minerale în așa-numitele legături chelate. Este compus din magneziu legat de două molecule ale aminoacidului L-glicină. Datorită acestui fapt, este ușor de absorbit de organism și nu prezintă efecte laxative secundare sau iritarea stomacului.
 • Efecte calmante: Deoarece L-glicina este un aminoacid important pentru organism care facilitează relaxarea, bisglicinatul de magneziu are un efect calmant și, ceea ce este important, are un efect de ameliorare asupra cortizolului (cortizolul, așa-numitul hormon al stresului, este sintetizat în cortexul suprarenal ca răspuns la stres).
 • Reduce nivelul pH-ului: L-glicina ajută, de asemenea, la scăderea pH-ului intestinului subțire, ceea ce contribuie la absorbția mai ridicată a acestuia.
 • Cale directă în organism: Beneficiul bisglicinatului de magneziu și mineralelor din aceste legături este faptul că acestea sunt neutre din punct de vedere electric și sunt capabile să ajungă la locul lor în organism într-o formă neschimbată.

 

 • Vitamina B6

Vitamina B6 susține funcționarea eficientă a sistemului nervos și imunitar. Contribuie la formarea globulelor roșii, ajută la prevenirea stresului, are un efect pozitiv asupra sistemului nervos central și contribuie metabolismului normal - ceea ce este important pentru producerea de energie. Combinația dintre Magneziu și Vitamina B6 sunt substanțe dovedite de ani de cercetare care contribuie în mod natural la reducerea epuizării și a oboselii. Vitamina B6 este solubilă în apă. Sursele sare importante sunt carnea, produsele lactate, cerealele integrale, bananele și drojdia. Însă, în zilele noastre aportul de vitamina B6 scade, în special în rândul generației tinere. Vitamina B6 este una dintre cele mai importante vitamine din metabolismul proteinelor. În corpul nostru se găsește în ficat, rinichi, splină sau creier, iar cea mai mare parte se găsește în mușchi (până la 90%).

 • este importantă pentru buna funcționare a sistemului nervos
 • este necesară pentru sinteza globulelor roșii
 • susține activitatea sistemului cardiovascular și imunitar
 • contribuie la reglarea activității hormonale
 • este importantă pentru metabolismul proteinelor și glicogenului

Vitamina B6 promovează metabolismul proteinelor și Glicogenului – Glicogenul servind ca sursă de energie ale celulelor. De asemenea, contribuie la formarea naturală a globulelor roșii, întărește sistemul imunitar și ajută la reglarea activității hormonale.

 • Reduce riscul de boli cardiovasculare: Vitamina B6 este un compus organic care protejează vasele de sânge și reglează sistemul circulator. Vitamina B6 scade tensiunea arterială și colesterolul și, de asemenea, reduce riscul de boli cardiovasculare.
 • Susține dezvoltarea creierului: Vitamina B6 este o vitamină care susține dezvoltarea creierului și ajută creierul să își îndeplinească funcțiile. Vitamina B6 joacă un rol important în tratamentul problemelor de memorie și este, de asemenea, utilă în tratarea bolii Alzheimer.
 • Declanșatori ai secreției de hormoni ai fericirii: Vitamina B6 ajută la îmbunătățirea stării de spirit, la depășirea depresiei, contribuie la creșterea concentrației și la reducerea stresului prin producerea hormonilor de serotonină și norepinefrină.
 • Luptă împotriva anemiei: Vitamina B6 joacă un rol important în formarea hemoglobinei și ajută la ameliorarea simptomelor de anemiei.
 • Susține sistemul articular și osos: Vitamina B6 joacă un rol importantă în prevenirea simptomelor de inflamație articulară, cum ar fi artrita reumatoidă, și în ameliorarea durerii cauzate de aceste bolii.
 • Reduce durerile menstruale: Vitamina B6 care este foarte eficientă asupra neurotransmițătorilor responsabili de gestionarea durerii în creier, ameliorează sindromul pre-menstrual și durerile menstruale.
 • Reduce atacurile de astm: Vitamina B6 reduce atacurile de astm prevenind șuierăturile în timpul acestor atacuri și ajută la pacienții care suferă de astm să depășească mai ușor aceste atacuri
 • Reduce stările de greață: De asemenea, contribuie la reducerea stărilor de greață care apar în timpul sarcinii. Vitamina B6 poate fi utilizată pentru a preveni stările de greață în timpul sarcinii.
 • Împiedică formarea pietrelor la rinichi: Vitamina B6 este un compus organic, care dacă este administrată împreună cu magneziu, vă poate ajuta la prevenirea formării pietrelor la rinichi.
 • Ajută la reglarea somnului: Melatonina este un hormon care joacă un rol activ în reglarea somnului. Vitamina B6 facilitează adormirea, deoarece este implicată în sinteza acestui hormon.

Potrivit și pentru diabetici, celiaci și persoanele cu fenilcetonurie. Nu conține gluten, arome artificiale, soia, resturi de nuci, arahide, ouă, lactoză și alți alergeni. Produsul este potrivit și pentru diabetici, celiaci și persoanele cu fenilcetonurie.

Doza recomandată:

 • Doza zilnică recomandată pentru adulți – 4 capsule (2 × 2 capsule) pe zi
 • Produsul nu este recomandat copiilor de vârsta până la 6 ani
 • Femeile însărcinate nu ar trebui să depășească doza zilnică de 2 capsule
 • Administrați după masă, cu un pahar de apă minim 200 ml

Date nutriționale:

per 1 capsulă Doza zilnică pentru adulți % VNR
Moringa Caribbean + 200 mg 800 mg -
Bisglicinat de Magneziu 50 mg 200 mg 54 %
Vitamina B6 1,4 mg 5,6 mg 400 %
+ Valoarea nutrițională de referință nu este stabilită 

 

Pulbere pură Moringa Caribbean conține:

Ingrediente active
(oligoelemente și vitamine)
per 100 g de produs % Valoarea nutrițională de referință VNR
Calciu Ca 1 257 mg 157 %
Magneziu Mg 162 mg 43 %
Fier Fe 5,8 mg 41 %
Zinc Zn 3,1 mg 31 %
Fosfor Ph 207 mg 29,5 %
Vitamina E (tocoferol) 116 mg 967 %
Vitamina C 321 mg 401 %
Vitamina A (retinolă) 1,0 mg 125 %
Vitamina B3 (Niacină) 3,4 mg 21,3 %

Atenționări: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Supliment alimentar nu este destinat de a înlocui o dietă variată și echilibrată.

Depozitare: A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25 °C, într-un recipient bine închis. Protejați împotriva umidității, înghețului, luminii directe a soarelui și căldurii radiante. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

zlozenieRO-3407 

Conținut: 120 capsule

Țara de origine: Slovacia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: