Pernă pentru scaun din lână de oaie

Cod: 3675
90 lei
În stoc (>10 buc)
Livrare la:
25.6.2024

Perna este plăcută, moale și, în special, foarte călduroasă, potrivită pentru scaun, fotoliu sau scaun de mașină și confecționată din lână de oaie. Accesoriile de casă naturale din blană de oaie vor aduce o notă de lux și naturalitate interiorului dumneavoastră.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Pernă pentru mașină, fotoliu sau scaun călduroasă, cu proprietăți de reabilitare fabricată din 100% lână de oaie, potrivită pentru lunile de iarnă, dar și lunile de vară. Lâna de oaie datorită proprietăților sale de termoreglare, reglează nivelul de căldură și elimină umiditatea pe timp de vară și încălzește pe timp de iarnă.

Perna de scaun va decora casa, mașina și poate fi folosită chiar și ca un accesoriu pentru scaunele cu roți, datorită proprietăților sale este confortabilă pentru șezutul pentru o perioadă lungă de timp. Nu trebuie vă faceți griji pentru o senzație nedorită de zgârieturi, lâna de oaie nu zgârie și nu irită pielea umană. Avantajul acestui material este proprietatea termoregulatoare, ceea ce înseamnă capacitatea de a regla temperatura optimă a corpului și, în același timp, poate evapora orice exces de umiditate în aer.

Mod de întreținereNu se recomandă spălarea în mașina de spălat, dacă produsul se murdărește, duceți-l la o spălătorie profesională. Produsele din lâna de oaie sunt foarte ușor de întreținut. Datorită conținutului natural de lanolină, lâna are capacitatea de a se curăța singură. Acest proces de curățare poate fi susținut prin scuturarea regulată și aerisirea la aer proaspăt. Materialul își păstrează astfel moliciunea sa, elimină excesul de umiditate din lână și reduce înmulțirea acarienilor. Mirosul natural neplăcut al lânii dispare când este aerisită.

Dimensiuni: 40 cm x 40 cm x 3,5 cm

Ingrediente: 100% lână de oaie

Țara de origine: EU

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: