Acid succinic - Farmakom- 10 tablete

Cod: 3338
10 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
8.5.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Acidul succinic contribuie la eliminarea toxinelor din ficat, la un somn normal și calitativ, reduce riscul de formare a tumorilor, îmbunătățește imunitatea și rezistența organismului la bacterii și viruși.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Acidul succinic poate fi găsit în multe alimente în cantități mai mici. Cu toate acestea, dacă dorim să profităm de efectele benefice ale acestui miracol, ar trebui să consumăm aceste alimente în cantități uriașe. Tocmai din acest motiv, se recomandă suplimentarea acestuia. Acidul succinic este un biostimulator și un antibiotic natural. Este fabricat din surse regenerabile și are efecte pozitive asupra structurilor țesuturilor din organismul uman. Ajută la regenerarea organismului, accelerează metabolismul, îmbunătățește imunitatea și regenerează sistemul nervos.

Mod de utilizare: adulți 1 comprimat de 2 ori pe zi în timpul mesei.

Atenționări: A nu se utiliza în caz de intoleranță individuală la oricare dintre ingredientele produsului, în timpul sarcinii și alăptării, în caz de ulcer gastric și duodenal, urolitiază, hipertensiune arterială severă.

zlozenieRO-3338 

Volum: 10 comprimate

Țara de origine: Rusia

 

Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre medicina siberiană, consultați articolul nostru privind istoria fascinantă și evoluția medicinei în Rusia.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: