Ser pentru întinerirea ochilor cu proteine ale tinereții - Milk Line - Belita - 30 ml

Cod: 3167
41,43 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
17.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Ser pentru întinerirea pleoapelor cu proteine din lapte de capră, probiotic activ, extract de ceai verde și complex de vitamine. 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Serul cu efect de întinerire are o textură ușoară și mătăsoasă, care se absoarbe instantaneu și lasă o senzație de confort. Complexul de ingrediente extrem de eficiente oferă o îngrijire cu efect de întinerire pentru pielea delicată din jurul ochilor, netezind ridurile și ajutând la reducerea cearcănelor și a pungilor de sub ochi.
 
Substanțe active: 
  
  • Proteine din lapte de capră îmbogățite cu vitamine, minerale și nutrienți întineresc, hidratează și înmoaie pielea, lăsând-o moale și catifelată.
  • Probioticul activ derivat din lactobacili, îmbunătățește rezistența barierei cutanate, restabilește și menține echilibrul natural al microflorei cutanate și îi crește imunitatea.
  • TONISKIN®  stimulează sinteza colagenului, netezește ridurile, oferă pielii o strălucire proaspătă și naturală.
  • Complexul de vitamine A, C, E, F are o activitate antioxidantă ridicată, îmbunătățește regenerarea celulară, ajutând pielea să se refacă mai repede și să arate mai tânără.
  • Extractul de ceai verde  stimulează microcirculația în piele, ajută la reducerea cearcănelor și a pungilor de sub ochi.

Modalitate de utilizare: Aplicați cu degetele serul pe zona din jurul ochilor, cu mișcări ușoare și apăsați. Evitați contactul cu ochii.

zlozenieRO-3167 

Conținutul ambalajului: 30 ml

Țara de origine: Belarus

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: