Luptători împotriva eczemelor și psoriazisului - set de două creme pentru efect maxim

Cod: 3235
80 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
19.6.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Setul pentru luptă împotriva eczemei și psoriazisului este format din două produse - Crema de corp cu gudron de mesteacăn și crema Chaga - un balsam pentru vindecarea cicatricilor, a diverselor pete pe față, psoriazis și seboree.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

1) Medikomed Crema de corp cu gudron de mesteacăn 75 ml

Acest produs are efecte benefice asupra problemelor cu psoriazis.

Medicina tradițională rusă folosea gudron de mesteacăn pentru a trata eczemele, psoriazisul, rănile nevindecabile, escarele, arsurile, degerăturile, ulcerele trofice și  varicoase, vânătăile și alte leziuni ale pielii. Efectul gudronului din această cremă este sporit, în principal, de două uleiuri: de cuișoare și de coadă de șoricel, precum și alte extracte de plante, care, împreună cu gudronul și alte componente, formează un excelent agent medicinal preventiv și auxiliar.

Utilizată în mod regulat , crema are efecte antifungice și  antiinflamatorii, accelerează regenerarea pielii, catifelează, hidratează, îndepărtează descuamarea și mâncărimea pielii.

Atenție: a nu se utiliza în caz de intoleranță individuală la unele componente ale preparatului

Mod de utilizare: de câteva ori pe zi, aplicați o cantitate mică de cremă pe zona cu probleme și masați-o bine. Poate fi folosit și preventiv, ca medicament auxiliar.

Ingrediente: apă potabilă, glicerină, gudron de mesteacăn, ceară emulsionată, monostearat de glicerină, extract de cătină, ulei de plantă de coadă de șoricel, ulei de gălbenele, alcooli de acizi grași C16-C18 trilonB, stearat de fosfat, PEG 400, butilhidroxianisol, butilhidroxitol, acid citric, propylenglykol

Volum: 75 ml

Utilizare până la: vezi ambalaj

Țara de origine: Rusia

 

2) Crema Chaga - balsam pentru vindecarea cicatricilor, diverselor gropițe pe față, psoriazis - Elixir - 75ml

Chaga este o ciupercă de mesteacăn, care are un efect foarte bun asupra sănătății umane și ajută la o gamă largă de probleme de sănătate. Chaga are un efect antiviral, antifungic, antiinflamator. Este recomandat pentrutratamentul cicatricilor, arsurilor, ulcerelor la picioare, diverselor tipuri de eczeme, psoriazisului, pentru calmarea pielii.

Oamenii folosesc chaga de mult timp pentru a trata neoplasmele benigne ale pielii, empiem (vezicule purulente, de exemplu variola), acneea rozacee și alte boli ale pielii. Studiile au arătat că chaga conține până la 12,3% cenușă, care conține oxizi: siliciu, aluminiu, calciu, magneziu, sodiu, potasiu, zinc, cupru și mangan. În plus, s-au găsit în Chaga următorii acizi: oxalic, formic, acetic, butiric, vanilie. Toate substanțele biologic active principale din Chaga au un puternic efect antioxidant, antiinflamator și analgezic.

  • are efecte cicatrizante, antibacteriene, antifungice, are un efect pozitiv asupra tratamentului empiemelor (sămânțare de vezicule purulente, de exemplu la variolă)
  • este un antibiotic natural, care mărește capacitatea de apărare a organismului;
  • eficient pentru cicatrici post-traumatice, cicatrici post-chirurgicale, întărituri de altă natură, îndepărtează urmele de acnee juvenilă
  • ameliorează mâncărimea și iritația.

Activitatea bactericidă ridicată a balsamului cremă se bazează pe efectul sinergic al extractului de chaga, complexele de vitamine, uleiuri de cătină și arbore de ceai și componentele biologic active ale cerii de albine. Mecanismul efectului unic al balsamului cremă asupra rănilor se bazează pe capacitatea sa de a restabili proprietățile protectoare ale pielii deteriorate și de a iniția procesele de regenerare.

Mod de utilizare: Masați ușor crema-balsam în pielea zonei afectate.

Atenție: alergie individuală la unele componente, nu utilizați dacă sunteți alergic la produsele apicole.

Conținut: 75 ml

Țara de origine: Ucraina

0233

Citiți articolul despre cum putem folosi această cremă pentru a trata și vindeca cicatricile și pielea :)

Suferiți de psoriazis? Am dedicat mai multe detalii acestui subiect într-un articol de specialitate complex, scris pentru noi de dr. M.Sc. Eva Medvecká, dr., DiS.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: