Gel de duș Pentru bărbați, cu shungite și mentol 3 în 1 - Fratti - 330 ml

Cod: 2288
27 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
18.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Gelul de duș cu shungite și șamponul shungite + mentol, destinat îngrijirii corpului și părului bărbaților, conține o varietate de ingrediente active naturale.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Gelul de duș cu shungite și șamponul shungite + mentol, destinat îngrijirii corpului și părului bărbaților, conține o varietate de ingrediente active naturale. Tonifică pielea și părul, ajută la reducerea excesului de uleiuri de la rădăcina părului și hidratează pielea.

Compoziția pe bază de shungit și complexul de ingrediente active naturale curăță și tonifică pielea și părul, protejează împotriva radicalilor liberi, întărește rădăcinile părului și stimulează creșterea unui păr sănătos.

Ingrediente active:

  • Uleiul de chiparos și mentol - curăță perfect și întărește pielea întregului corp, normalizează echilibrul scalpului, previne mătreața, conferă strălucire și rezistență părului.
  • Lemongrass-ul și menta - hidratează pielea, întăresc rădăcinile părului, cresc rezistența și stimulează creșterea părului.
  • Apa de shungite are proprietăți antioxidante, întărește membranele celulelor pielii, încetinește îmbătrânirea pielii.

Nu conține: sulfați (SLS, SLES), parabeni, uleiuri minerale, coloranți sintetici.

Nu este testat pe animale! Nu utilizați în caz de intoleranță la oricare dintre ingredientele produsului. Doar pentru uz extern.

Modalitate de utilizare: Aplicați pe corpul și pe părul umed. Spumați cu mișcări de masaj și apoi clătiți cu apă caldă. Agitați temeinic înainte de utilizare!

2288

Țara de origine: Rusia

Volum: 330 ml

Shungite - piatra vieții - are efecte antiinflamatorii, reduce durerea, ajută la echilibrarea statusului imunitar și energetic. Este o piatră care absoarbe în ea tot ce este negativ, dăunător și rău. Se concentrează pe refacerea a tot ceea ce este bun, util, elimină oboseala și crește imunitatea generală a organismului.

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: