Sirop "Cele zece porunci bronșitice" - Bylinářství u Chytré Horákyně - 250 ml

Cod: 3057
49,76 lei
În stoc (101 buc.)
Livrare la:
28.3.2023

Siropul ajută copiii și adulții ce suferă de tuse iritantă, tuse uscată, congestie, probleme bronșitice și, în plus, susține digestia.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Acest sirop unic fabricat după o rețetă proprie, este creat pentru dvs. într-o întreprindere socială din Červený Kostelec, care angajează persoane cu dizabilități. Siropul ajută copiii și adulții ce suferă de tuse iritantă, tuse uscată, congestie, probleme bronșitice și, în plus, susține digestia.

Efecte: Este folosit în mod tradițional pentru normalizarea funcției respiratorii, refacerea imunității naturale și a apetitului.

Doza recomandată: Adulții și copii cu vârstă peste 12 ani, de 2-3x ori pe zi câte o lingură, copii cu vârstă între 3 și 12 ani, de 2-3x ori pe zi, câte o linguriță.

Compoziție: zahăr, extract din plante 48% (apă, amestec de plante - rădăcină de iarbă mare, floare de lumânărică, rădăcină de cimbru, rădăcină de isop, lichen de Islanda, rădăcină de glechoma (iederă terestră), frunză de plămânărică, floare de nalbă, floare de margaretă, frunză de pătlagină)

Informații nutriționale per 100 ml de produs:
Valoarea energetică 878 kJ/207 kcal
grăsimi <0,5 g
dintre care, acizi grași nesaturați <0,1 g
Carbohidrați 52 g
dintre care, zaharuri 52 g
Proteine 0 g
Sare <0,01 g

Volum: 250 ml

Țara de origine: Cehia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: