Ceai de armurariu (ciulinul laptelui) - Firma Kima - 50 g

Cod: 0926
22,21 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
13.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Semințele de armurariu (ciulinul laptelui) conțin cantități mari de silimarină, cunoscută ca un agent hepatoprotector excepțional - protejează ficatul, ajută la tratarea afecțiunilor ușoare ale celulelor hepatice. Se bea ca și orice alt tip de ceai.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Efectele medicinale ale ciulinului de lapte sunt legate de substanțele numite bioflavonoide. Acestea sunt silibină, silidianină și silicristină - în mod colectiv silimarină.. Această substanță este cea care împiedică pătrunderea substanțelor toxice în ficat. Cea mai mare concentrație de silimarină se găsește în semințele de armurariu, iar cantități mai mici în frunze și rădăcină. Armurariul (ciulinul de lapte) ajută la detoxifierea ficatului, protejează împotriva cancerului, ajută la prevenirea diabetului și încetinește procesul de îmbătrânire.

Compoziție: fructe de ciulin de lapte zdrobite 100%

Atenționări:nu utilizați în caz de intoleranță individuală.

modalitatea de pregătire: Peste 1 PL de ceai turnați 200 ml de apă fierbinte, lăsați la infuzat 10-15 min. Se strecoară, se răcește și se folosește ca un ceai obișnuit, sau se clătește părul după spălare.

Volum: 50 g

Țara de origine: Rusia

 

Parametri suplimentari

Categorie: Ceaiuri
Greutate: 0.1 kg
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: