Deodorant din alaun de potasiu

Acest deodorant este (pentru mine) o revoluție completă. Recent, am încercat mai multe alternative naturale, de exemplu de la cunoscuta companie canadiană Jason. Din păcate, întotdeauna am ajuns la concluzia că deodorantele își pierd eficacitatea în timp.

Dar nu m-am oprit din căutare, iar în interesul de a îmbogăți clienții Herbatica (și bineînțeles pe mine) cu un mod nou, mai sănătos de a păstra prospețimea, am dat peste un deodorant din alaun-mineral.

Această bucățică de cristal pur, într-un pachet frumos lucrat, funcționează cu adevărat. Și nu doar temporar. Este un produs universal pentru diferite părți ale corpului (de exemplu, și pentru picioare), care neutralizează eficient mirosurile corporale. Strămoșii noștri au folosit deja această metodă originală de protecție împotriva efectelor negative ale efortului fizic și mental. Antiperspiranții obișnuiți conțin un număr mare de substanțe chimice, care sunt adesea toxice. Dioxidul de siliciu, de exemplu, este folosit în cantități mari, pentru că poate absorbi umezeala de pe piele, dar dacă apreciem din alt punct de vedere, este adesea asociat cu cancerul. Deodorantele naturale conțin materiale delicate și sigure atât pentru pielea noastră, cât și pentru planetă.

Principalele sale avantaje sunt:

- fără pete albe

- este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați

- rentabil

- dacă îl uscați după utilizare, eliminați umiditatea, vă va dura multe luni, unele persoane îl folosesc mai mult de 12 luni

- nu este testat pe animale

- pentru vegetarieni și vegani

- Deodorantele nu conțin: clorhidrat de aluminiu, parabeni, alcool, parfumuri, uleiuri minerale, propulsori (gaze comprimate în spray), triclosan

Cum funcționează deodorantele pe bază de sare de alaun?

Cristalul de alaun este dizolvat în apă naturală de izvor împreună cu un extract din aloe vera și rododendron japonez (Lonicerajaponica). Aceste deodorante cu cristale funcționează pe principiul protecției naturale pure. La locul de aplicare lasă un strat subțire de sare - potasiu malum (alaun). Această substanță a fost folosită ca deodorant de secole. Împiedică creșterea bacteriilor care cauzează mirosuri în axile, fără a vă bloca glandele sudoripare. Corpul dvs. elimină în continuare poluanții periculoși, dar fără mirosul neplăcut.

Temperaturile cresc constant, așa că nu ezitați prea mult cu achiziția dvs. Mirosul dvs. vă poate trăda și surprinde, mai devreme decât credeți.

 

Articolul a fost pentru dvs. pregătit de

Juraj

Juraj fotka na Herbatica