100% ulei esențial de brad siberian - Botavikos - 10 ml

Cod: 1247
20,61 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
17.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Aromaterapia modernă este folosită ca o modalitate preventivă, naturală, pentru menținerea unei condiții bune. Acest tip de terapie ajută la diminuarea stresului cotidian, contribuie la prevenirea apariția și dezvoltarea bolilor și aduce frumusețea parfumului în viața de zi cu zi.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Bradul siberian are un miros puternic și înălțător, dar și pământesc, care amintește de pădurile verzi. Uleiul este considerat unul dintre cele mai populare uleiuri din Europa (bradul este adesea cultivat ca pom de Crăciun), astfel încât acest parfum aduce instantaneu amintiri de Crăciun. Acest ulei are o aromă bogată și minunat de clasică, de ace de brad. Are efecte analgezice, antiseptice, stimulatoare.

Modalitate de utilizare: Baie fierbinte- adăugați 3-5 picături de ulei în apă caldă la 38 °C, pentru masaj adăugați 1-2 picături la untul sau uleiul de masaj, pentru saună: amestecați 5-10 picături în 200 ml de apă

zlozenieRO-1247

Depozitare: A se păstra într-un flacon bine închis, la o temperatură cuprinsă între 5 °C și 25 °C. A nu se păstra la lumina directă a soarelui și a nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Atenționări: Intoleranță individuală. Poate provoca iritații atunci când este aplicat pe piele. Nu aplicați copiilor cu vârstă de până la 3 ani. Doar pentru uz extern!

Volum: 10 ml

Țara de origine: Rusia

Mai multe despre brand-ul Botanika și produsele sale aflați aici.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: