Miere MGO 550+ - Manuka Health - 500 g

Cod: 1734
650 lei
În stoc depozit, livrare 3-4 zile lucrătoare
Livrare la:
23.7.2024

Această miere de Manuka cu eticheta MGO™ 550+ este mierea cu cea mai mare concentrație de metilglioxal din gama noastră, 550 mg/kg de miere.

Mierea nu este un aliment indicat pentru copiii cu vârsta sub 12 luni. Conținutul minim de metilglioxal necesar pentru a crea în mod fiabil o diferență între mierea de Manuka și cea convențională este de 100 mg/kg de miere.(MGO 100+).

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

100% Miere naturală de Manuka, din Noua Zeelandă

Mierea de Manuka este extrasă din florile plantei Leptospermum scoparium, care se găsește doar în Noua Zeelandă. În fiecare primăvară, pe plantă apar flori albe, care sunt polenizate de albine. Florile plantei Leptospermum scoparium au o aromă deosebită și sunt pline de nectar, ceea ce conferă mierii o textură cremoasă unică.

 

Modalitate de utilizare: Mierea de Manuka cu eticheta MGO™ este adecvată pentru utilizarea zilnică, chiar și pentru perioade mai îndelungate. O puteți consuma sau aplica direct pe piele. Are un gust excelent și poate fi folosită și precum mierea obișnuită.

Greutate: 500 g

Țara de origine: Noua Zeelandă

Cum știți că nu cumpărați miere falsă?

1. Nu înțeleg deloc asta
 ... însă și noi am văzut miere de Manuka mai ieftină în magazine ... În Anglia este chiar vândută și la Lidl. Pentru o sumă ridicol de mică. Ei bine, etichetele de pe miere nu fac decât să confirme că, din păcate, mierea de Manuka este, de asemenea, un aliment fals, deoarece este un produs natural cu producție limitată. În 2013, s-a dovedit statistic că recolta anuală de miere de Manuka în Noua Zeelandă este de 1.700 de tone, dar consumul global este estimat la 10.000 de tone de miere de Manuka.

2. HMF în miere?
Unii "apicultori" sunt, de asemenea, tentați să încălzească mierea de Manuka, deoarece încălzirea crește cantitatea de MGO, substanța responsabilă cu efectele sale extraordinare. Acest lucru desigur că le aduce mai mulți bani, dar, în același timp, distruge alte substanțe calitative din miere. Dacă mierea a fost încălzită se poate determina prin testarea substanței HMF. (hydroxymethylfurfural).

Din păcate, practicile comerciale neloiale există în toate industriile. Mierea noastră trece toate testele de calitate, așa că puteți fi siguri că aveți cea mai bună din magazin.

Știți cum să recunoașteți adevărata miere de Manuka? Mai multe sfaturi găsiți în acest articol.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: