Deodorant din alaun, spray - 100 ml - Salt of the Earth

Cod: 2008
50 lei
În stoc (8 buc)
Mod de prezentare
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.
Livrare la:
25.6.2024

Deodorantul nostru spray fără parfum cu particule de cristal oferă aceeași protecție de lungă durată ca și deodorantul clasic, dar într-o formă de aplicare îmbunătățită și mult mai simplă.  În apa naturală de izvor se dizolvă cristal de alun împreună cu un extract de aloe vera și de caprifoi japonez (lonicera japonica). Deodorantul nu conține substanțe chimice, parfumuri sau alți aditivi.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Aceste deodorante cu cristale funcționează pe principiul protecția naturală pură. Acestea lasă un strat subțire de sare - sulfat de aluminiu și potasiu (alaun) pe locul aplicării. Această substanță a fost folosită de secole timp de deodorant. Împiedică dezvoltarea bacteriilor care provoacă mirosurile neplăcute fără a bloca glandele sudoripare. Corpul dvs continuă să se debaraseze de substanțele dăunătoare periculoase, dar fără mirosul neplăcut.

Alaunul netoxic și hipoalergenic poate fi aplicat oriunde pe corpul dvs. Dacă aveți probleme cu mirosul neplăcut pe picioare, folosind acest deodorant natural această problemă va înceta să mai existe pentru dvs. Pur și simplu frecați-vă picioarele îmbibate cu piatra, care lasă un filtru delicat de sare alcalină eficientă ce elimină bacteriile nedorite. Eliminați bacteriile - eliminați mirosurile neplăcute.

Garanții care însoțesc achiziționarea acestui deodorant:

  • Deodorant fără parfum
  • Potrivit pentru vegani
  • Produsele nu au fost testate pe animale
  • Nu lasă pete albe neplăcute
  • Nu are niciun efect de contraindicație în tratamentul homeopatic
  • Ușor de aplicat – deodorant cu pompiță, sub formă de spray

Volum: 100 ml

Compoziție: 10% cristal natural Pottasium Alum (sulfat de potasiu și aluminiu), în denumirea populară, alaun dizolvat în apă - cel mai natural deodorant, 85% apă, 5% extract de plante (aloe vera, lonicera japonica)

Data expirării: după deschidere, consumați în cel mult 24 lună

Țara de origine: Marea Britanie

Vreți să aflați mai multe despre deodorant și efectele sale? Citiți despre cum am testat deodorantul solid din alaun, articolul complet îl puteți găsi aici.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: