Descriere detaliată a produsului: Gel cu extract din lipitori - răcoritor - Sofia

Acest articol este despre despre acest produs.

Vene varicoase versus lipitori

În timpul citirii unor articole care tratează boli, probabil că toată lumea a experimentat un fenomen interesant: multe simptome ale bolii coincid cu ceea ce observăm la noi înșine.

Dacă vom scrie despre o boală (de fapt destul de comună), nu vrem să provocăm panică sau teamă. Scopul nostru este de a rezuma câteva date despre venele varicoase și de a sublinia posibilitățile de tratament auxiliar alternativ. 

Dacă această problemă vă privește pe dumneavoastră sau pe cei apropiați, probabil că veți sări peste următorul paragraf, sau veți găsi în el informații noi, pe care încă nu le știați. 

Ce sunt venele varicoase:

Este o boală cronică a sistemului venos, care provine din deteriorarea peretelui venei. Poate fi vizibilă în cazul leziunilor venelor mai externe (tep, varice, „umflături” inestetice, picioare umflate, ulcere ale picioarelor...), dar poate să nu fie vizibilă – atunci este o boală a venelor interne ( de exemplu, afectarea venelor din zona pelviană la femei).

Noi, femeile, considerăm așa-numitele vene păianjen roșii sau violete ca o problemă cosmetică, dar nu este chiar așa – este unul dintre primele semne subtile, că ceva nu este în regulă cu sistemul nostru venos.

Baza tratamentului este diagnosticarea de calitate - nu este bină să amânați o vizită la medic dacă picioarele se umflă, apar simptome mai grave, cum ar fi crampe la gambe, dureri după ce ați șezut sau ați stat mult timp în picioare, sau senzația de picioare fierbinți.

Ce trebuie să faceți dacă aveți deja unul dintre simptome? Există diferite metode. Cele mai multe dintre ele constau în aplicarea diferitelor creme suplimentare, care conțin componente de origine vegetală. Veți întâlni opțiuni alternative pe Internet. Una dintre cele mai frecvente metode este așa-numita . hirudoterapia – tratament cu lipitori. În Republica Cehă, această metodă nu este predată la facultatea de medicină, dar la Moscova este posibil să studiați acest domeniu și să lucrați ca un medic adecvat - hirudolog. Terapia cu lipitori constă în aplicarea acestor „animale” în număr corespunzător în locurile potrivite, lipindu-se de rană.

Veți găsi componente foarte interesante în saliva lipitorilor:

  • agenţi antitrombotici: acţionează împotriva formării cheagurilor de sânge
  • agenţi trombolitici: acţionează asupra cheagurilor deja formate
  • substanţe care afectează tensiunea arterială
  • substanțe care refac suprafața deteriorată a vaselor de sânge și a venelor
  • substanțe care reduc cantitatea de colesterol din sânge și previn depunerea colesterolului în vasele de sange
  • substanțe care activează apărarea organismului (măresc activitatea fagocitelor)

Una dintre modalitățile de a folosi lipitorile este aplicarea lor directă. Există și o altă opțiune, mai fezabilă: capacitatea de a folosi eficacitatea lipitorilor sub formă de extract amestecat într-o cremă.

Aplicarea este simplă, mai ales dacă, alături de utilizarea acestui produs auxiliar, permiteți picioarelor dvs.o odihnă ocazională și în același timp, destulă mișcare, veți putea merge mult mai ușor.

Vă dorim pași ușori și nedureroși.