Întreținerea papucilor / încălțămintei de casă

Cum să îngrijiți în mod corespunzător papucii din piele și lână de oaie?

Partea superioară a pantofilor noștri este confecționată din piele naturală de înaltă calitate. Este important de reținut că una dintre principalele caracteristici ale pielii este că fiecare este diferită și, prin urmare, pot exista mici diferențe în textura sau culoarea pielii de oaie, precum și încrețituri. Pe piele pot apărea dungi de culoare neuniformă vizibile pe întreaga suprafață. Aceasta este o caracteristică tipică a unui produs natural. 

Ca să vă bucurați cât mai mult timp de pantofii de casă VANUBA, iată câteva sfaturi foarte importante: 

  • Evitați contactul cu lichide – în acest caz, uscați pantofii în condiții naturale, la temperatura camerei (nu folosiți uscătoare de rufe sau încălzitoare).
  • Pantofii noștri nu sunt impermeabili, iar contactul cu lichide poate provoca pete greu de îndepărtat.
  • Atunci când nu sunt folosiți, se recomandă să depozitați pantofii cu branţuri inserate pentru a-i ajuta să își păstreze forma mai mult timp.
  • Pantofii ar trebui să fie folosiți în scopul pentru care au fost concepuți, în acest caz, în casă, în interior.
  • Este posibilă impregnarea cu spray.

Curățare

Suprafața pantofului trebuie spălată cu o cârpă sau un burete umed și uscată la temperatura camerei. Este recomandat să achiziționați o perie specială din cauciuc sau din peri, care curăță perfect și împiedică depunerea murdăriei. Nu folosiți creme pentru încălțăminte.