Descriere detaliată a produsului: Cremă cu Mumio din Altai - un produs intensiv pentru pielea sensibilă, care înlătură roșeața și descuamarea.

În acest articol se discută despre acest produs.

Dacă vă deranjează pielea înroșită și foarte sensibilă, cu siguranță sunteți în căutarea unei soluții pentru această problemă. Această cremă intensivă naturală cu mumio din regiunea Altai se va ocupa de roșeața și descuamarea pielii. Datorită compoziției sale, oferă pielii substanțe importante și vitamine necesare stabilizării acesteia.

Acest produs este ideal dacă:

  • doriți să scăpați de roșeața pielii și de exfolierea acesteia și să îi oferiți o hidratare intensă.  Este ideală atât pentru față, cât și pentru mâini.
  • pielea de pe coate este aspră sau dacă aveți călcâiele crăpate;
  • doriți să vă protejați pielea împotriva frigului;
  • v-ați bronzat o perioadă mai lungă;
  • aveți nevoie de regenerarea pielii mâinilor după treburile casnice sau din grădină;

 

 Beneficiile cremei se bazează pe proprietățile extractelor individuale și uleiurilor din plante medicinale ce formează compoziția sa:

Uleiul de cocos - înmoaie și hidratează pielea, netezește ridurile.

Extractul de mumio -mumio numit și "lacrima munților", este un amestec vindecător natural de substanțe organice și anorganice care conține peste 80 de componente. Ca agent de vindecare, este cunoscut în medicina populară orientală de peste 3000 de ani. Este exploatat numai în zone muntoase alese, curate din punct de vedere ecologic, de pe planeta noastră. Chiar și o doză mică de mumio are efecte remarcabile. Mumio are un spectru larg de activitate biologică. Acesta conține aminoacizi, acizi grași, fosfolipide, acizi organici, uleiuri esențiale, rășini, steroizi, alcaloizi, clorofilă, taninuri, cumarine, terpenoizi, carotenoizi (provitamina A), vitaminele C, E și B, aproximativ 60 de macro și microelemente, minerale precum potasiu, calciu, mangan și magneziu.

Zeamă naturală de aloe vera - hidratează și tonifică pielea, îi conferă elasticitate și fermitate, are efecte antibacteriene și cicatrizante și elimină inflamațiile.

Uleiul de cătină - conține un întreg complex de vitamine care ajută la vindecarea diferitelor leziuni. Este cunoscut pentru proprietățile sale antimicrobiene și antiinflamatorii. Este utilizat mai ales la vindecarea rănilor, arsurilor, degerăturilor sau a escarelor și previne îmbătrânirea pielii.

Vitamina E - este unul dintre cei mai puternici antioxidanți care protejează pielea împotriva îmbătrânirii. Aceasta asigură hidratarea acesteia și previne formarea ridurilor. Susține funcțiile defensive ale pielii și este esențială pentru regenerarea eficientă a acesteia.

Uleiul de mirt - are efecte antiinflamatoare, antiseptice, tonice și antifungice, vindecă cicatricile minore. Este folosit în cazul dermatitelor alergice, a rănilor care se vindecă greu sau pentru a trata pielea afectată de infecții fungice.