Mineralul negru miraculos din Rusia - Shungite

În acest articol aș dori să vă prezint una dintre bijuteriile medicinei rusești -  Shungite-ul.

Haideți să vorbim puțin despre efectele sale și despre produsele care sunt fabricate din el. Minereul de shungite se găsește într-un singur loc pe planetă, în Karelia, în nord-vestul Rusiei.

šungit-1

Shungite-ul conține fulleren, care e unul dintre cei mai puternici antioxidanți, are efecte uimitoare de curățare. Apa de shungite ajută la vindecarea bolilor inflamatorii, a alergiilor, problemelor articulare, dar și de piele. Petru cel Mare filtra apa pe care o consuma cu shungite, ba chiar a emis un decret ca fiecare dintre soldații săi să aibă grăunțe de shungite într-o sticlă pentru a filtra apa, această măsură fiind menită să prevină transmiterea de boli. Această informație provine din înregistrările bătăliei de la Poltava din 1726, când soldații suedezi au găsit aceste ,,pietricele,, în sticlele adversarilor lor ruși.

În mod ironic, shungite-ul este cel mai vechi mineral care conține carbon, îl avem de 2 miliarde de ani. Cu toate că shungite-ul se găsește doar în Rusia, de-a lungul timpului din ce în ce mai multe experimente cu shungite și grăunțe de shungite au fost efectuate.

A început să fie folosit cu grăsime de bursuc, pentru dureri, cu venin de albine, cu cinquefoilul de mlaștină, etc. S-a stabilit demult, că fullerenele conținute de shungite absorb în mod activ toxinele, iar combinația cu plantele medicinale oferă cremei un efect antiinflamator. Shungite-ul a fost atât de eficient încât din grăunțe, plante și unguente au început să fie dezvoltate creme complexe, care, datorită eficienței lor, nu au permis cremelor convenționale împotriva umflăturilor, pe care le cunoaștem din farmaciile noastre, să pătrundă pe piața din Rusia.

Prin urmare, cei care sunt în căutarea unei alternative naturale pentru sănătatea lor ar trebui să își oprească atenția asupra shungite-ului. Cremele de Shungite au o gamă largă de utilizare, le pot recomanda din experiență personală.

Crema de shungite. Dacă practicați un sport sau aveți o muncă solicitantă din punct de vedere fizic, atunci știți cât de mult pot durea articulațiile și mușchii după o muncă bine făcută. Eu practic boxul și de multe ori în acest sport dedicat gentlemanilor am constatat că am aruncat un pumn acolo unde nu era foarte benefic pentru umărul meu. A doua zi durerea își face apariția și mâinile dvs. nu mai sunt bune de nimic. Seara, când mi-am masat crema pe umeri, nu i-am dat nicio șansă și mi-am spus că este invenția unor șarlatani din Rusia. Astăzi le mulțumesc pentru această invenție, care mă ajută foarte mult, de ce să nu vă ajute și pe dvs.?

Nu are nicio importanță dacă v-ați lovit în timpul practicării sportului sau de un scaun de la birou. Crema de shungite cu sustarutin are efecte antiinflamatorii. Cum rămâne cu varicele? Pentru aceasta există în principal lipitori, și crema Sofia, pe care o puteți găsi aici

Alte produse care conțin miraculosul mineral shungite le-am pregătit pentru dvs. în e-shop-ul nostru.