Cremă Shungite - Elixir - 75 ml

Cod: 1580
40 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
5.8.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Remediu mineral eficient și natural pentru articulații și coloana vertebrală. Îmbunătățește funcția sistemului musculo-scheletic, încetinește procesele distructive și activează regenerarea, încetinește îmbătrânirea articulațiilor, ameliorează durerea, hrănește și asigură circulația optimă a sângelui, previne depunerea de sare în articulații.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Crema Shungite este un remediu eficient și natural pentru prevenirea afecțiunilor scheletice, în special a afecțiunilor articulare și ale coloanei vertebrale. Are un efect puternic de regenerare, reduce durerea, îmbunătățește microcirculația în țesuturile din jurul articulațiilor. Proprietățile sale sunt:
- susține metabolismul
- îmbunătățește fluxul sanguin în locul aplicării
- are efecte antiseptice, antiinflamatorii
- susține regenerarea țesuturilor
- are un efect pozitiv asupra evoluției bolilor acute și cronice ale sistemului musculo-scheletal.

Modalitate de utilizare: crema trebuie aplicată într-un strat de cca 1 mm pe zona problematică, aplicați apoi o compresie cu folie alimentară peste stratul aplicat timp de 0,5-2,5 ore. După îndepărtarea compresei, clătiți cu apă caldă.

zlozenieRO-1580

ATENȚIONĂRI: Nu utilizați pe mucoase și răni deschise, în cazul contactului cu ochii clătiți imediat cu apă din abundență

Conținut: 75 ml

Țara de origine: Ucraina

Ce este de fapt shungite? Pentru a afla aruncați o privire în acest articol de pe blogul nostru, aici!

Dacă doriți să citiți despre experiențele personale cu privire la administrarea preparatului mumio după fracturi, puteți găsi acest articol și  pe blogul nostru :)

Shungite-ul conține fulleren, care e unul dintre cei mai puternici antioxidanți, are efecte uimitoare de curățare. Apa de shungite ajută la vindecarea bolilor inflamatorii, a alergiilor, problemelor articulare și de piele.

De-a lungul timpului multe experimente cu shungite și grăunțe de shungite au fost efectuate. A început să fie folosit cu grăsime de bursuc, pentru dureri, cu venin de albine, cu potentilla alba, etc. Fullerenele conținute de shungite absorb în mod activ toxinele iar combinația cu plantele medicinale oferă cremei un efect antiinflamator. Shungite-ul a fost atât de eficient încât din grăunțe, plante și unguente au început să se dezvoltecreme complexe, care, datorită eficienței lor, nu au permis cremelor convenționale împotriva umflăturilor, pe care le cunoaștem din farmaciile noastre, să pătrundă pe piața din Rusia

Mai multe despre shungite puteți afla aici, pe blogul nostru.

Parametri suplimentari

Categorie: Accesorii din lemn pentru masaj
Problema ta: Dureri
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: