Balsam pentru copii cu untură de bursuc – Skimed – 50 g

Cod: 0804
30 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
19.6.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Un balsam de masaj pentru copii cu efect de încălzire care activează microcirculația sângelui în țesuturi, ajută la răceli sau poate fi folosit pentru masajele de întărire preventive.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Balsamul pe bază de untură naturală de bursuc activează fluxul sanguin, are un efect profund de încălzire, efecte antiseptice și analgezice. Ameliorează tensiunea musculară. Balsamul este adaptat pielii sensibile a copiilor și are un efect de încălzire ușor, profund și de lungă durată. Oferă o încălzire ușoară a mușchilor și menține căldura pentru o perioadă lungă de timp.

Substanțe active: Untură de bursuc, vaselină, camfor, extract de ardei iuți

Mod de utilizare: se aplică o cantitate mică de balsam pe zona uscată a pieptului, spatelui și picioarelor copilului și masați, apoi mențineți la cald.

Atenționări: alergie individuală la oricare dintre ingrediente, evitați contactul cu membranele mucoase și ochii. NU se utilizează imediat după baie.

Condiții de depozitare: într-un loc întunecat, la temperatura camerei

Ingrediente (INCI): Aqua, Badger fat, stearyl Alcohol (and) Ceteareth 20, Mineral Oil Paraffinum Liquidum, Stearic Acid Stearic Acid, Glyceryl stearat, cetearyl Alcohol, Paraffin, v mm PEG-400, CAMPHOR, Triethanolamine, methylparaben, Propylparaben, Parfum , Coumarin, Capsicum annuum Extract.

Volum: 50 ml

Țara de origine: Rusia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: