Set împotriva umflăturii picioarelor - șosete + cremă venoasă, mărimea. XL- Herbatica

Cod: 4319/XL
120 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
19.6.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Acest set avantajos este format din șosete speciale împotriva umflăturilor picioarelor, XL (39-42) pentru persoanele cu picioare mai voluminose sau diabetici și o cremă venoasă cu extract eficient de lipitori. Acesta va oferi o ușurare a durerilor și umflăturilor cauzate de venele varicoase. Este indicat la fel și în tratamentul și prevenirea insuficienței venoase, chiar și în condiții postoperatorii.

 

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Un remediu naturist pentru durerile și umflăturile picioarelor - și pentru diabetici.

Aveți un loc de muncă sedentar sau diabet și suferiți de umflături ale picioarelor sau vene varicoase? Dacă vă confruntați și cu simptome exterioare, cum ar fi crampe la nivelul gambelor, dureri după ce stați îndelungat în picioare sau în șezut, picioare care se simt ca și cum ar fi fierbinți, o vizită la medic cu siguranță nu trebuie amânată. Dar cum vă puteți ajuta și D-voastră?
Există diverse metode, unele mai mult sau mai puțin eficiente. Cel mai adesea acestea sunt diverse creme suplimentare, care conțin de obicei componente active de origine vegetală. Pe internet, în timpul căutărilor, veți întâlni și opțiuni de tratament alternativ, inclusiv băi alternative etc. Una dintre metodele foarte eficiente este așa-numita hirudoterapie - tratamentul cu lipitori.

Ne-am bazat pe cunoștințele moderne și pe efectele vindecătoare ale lipitorilor pentru a alcătui setul nostru avantajos anti-edem, care vă va ajuta să vă ușurați durerea și să vă recăpătați picioarele frumoase și sănătoase, fără senzație de greutate.

Setul nostru avantajos împotriva umflăturilor picioarelor este format dintr-o cremă venoasă eficientă cu extract de lipitori și șosete de mărimea XL (39-42), confecționate dintr-un material special care conține aloe vera, care va asigura picioarelor D-voastră confort, protecție antibacteriană și fungicidă. Ingredientul activ aloe vera aduce un efect cicatrizant și calmant, iar ingredientul ANTIBACTERIAL asigură efecte antibacteriene și antifungice.

Cremă venoasă eficientă cu extract de lipitori - tratament naturist și prevenirea venelor varicoase și a trombozei

Hirudoterapia ( tratament cu lipitori) - deși această metodă nu este foarte bine recunoscută în România, la Moscova este posibil să se studieze acest domeniu și mai departe se poate lucra ca specialist - hirudolog. Tratamentul cu lipitori constă în aplicarea acestor "animăluțe" în număr corespunzător pe o zonă cheie din corp, sau pe zonă unde dorim să acţioneze mai profund. După ce face incizia, primele minute vaccinează corpul natural cu substanța vindecătoare, iar apoi începe extracția de plasmă, de sânge. 
Saliva lor conține următoarele substanțe interesante:

 • substanțe antitrombotice: ele dizolvă cheagurile de sânge
 • substanțe trombolitice: dizolvă cheagurile care s-au format deja
 • substanțe care reglează tensiunea arterială
 • substanțe care refac suprafața deteriorată a vaselor de sânge și a vaselor sanguine
 • agenți hipocolesterolemianți: substanțe care reduc cantitatea de colesterol din sânge prevenind acumularea de colesterol în vasele de sânge
 • substanțe care activează apărarea organismului (creșterea activității fagocitelor)

Una dintre modalitățile de a profita de efectele vindecătoare ale lipitorilor este aplicarea lor. Există însă și o altă opțiune, mai viabilă: folosirea puterilor vindecătoare ale lipitorilor sub forma unui extract amestecat într-o cremă. Aplicarea acestei creme este simplă, iar dacă vă tratați picioarele cu o ușurare ocazională și o doză potrivită de mișcare, împreună cu folosirea acestei creme ajutătoare, vă va fi mult mai ușor să mergeți.

Herba 6

Cum se utilizează: Întindeți crema uniform pe picioare, de jos în sus, timp de 2-3 minute, de 2-3 ori pe zi, timp de 3-5 săptămâni.

Atenție. În cazul în care apare o reacție alergică, întrerupeți utilizarea și consultați medicul D-voastră. Nu frecați crema pe răni deschise, mucoase, răni purulente, tromboză venoasă profundă.

Conținutul ambalajului: 75 ml

Țara de origine: Rusia

 

Șosete medicinale cu aloe vera pentru picioare fără umflături și senzație de greutate.

Șosete medicinale sunt potrivite în special pentru diabetici, persoane cu tromboză și persoane cu picioare voluminoase.
Șosetele au o croială foarte lejeră în partea de sus, deasupra gleznei, nu strâng piciorul în mod inutil și asigură trecerea liberă a sângelui prin vene.

Aceste șosete sunt:

 • cu conținut ridicat de bumbac
 •  concepute pentru diabetici și pentru persoanele care au picioarele excesiv de mari sau umflate
 •  întinderea produsului este de până la 36 cm, prin urmare poate fi întins chiar și pe un picior în ghips, lungimea de la călcâi la gleznă este de 16-17 cm
 • de către firma MATEX a fost aplicat pe produs un tratament biocid pentru protecție antimicrobiană și fungicidă pe bază de piritionă de zinc. Tratamentul este completat cu Aloe Vera pentru moliciune și un efect benefic asupra pielii piciorului
 • spălarea delicată prelungește acțiunea substanțelor fixate în produs
 • acestea sunt potrivite și pentru stările postoperatorii

Produsul este realizat cu tratament antibacterian (ALOE VERA + ANTIBACTERIAL), respectând cerințele EN ISO 20645. Acest tratament este certificat de TZÚ Brno cu numărul 09-176 din 7.12.2009. Tratamentul antibacterian numit MATEXWELL piele. Acest efect se păstrează chiar și după spălări repetate (după 15 spălări aprox. 50% din substanțele active).

Compoziția materialului:

95% bumbac, 5% elastan

Setul este format din mărimea XL (35-38).

Celelalte mărimi disponibile sunt:
L (35-38)
XXL (43-48) 

Graficul de mărimi:

Pentru femei:

Mărimi metrice (cm) 22 1/2 23 23 1/2 24 24 1/2 25 25 1/2 26 26 1/2 27 27 1/2 28
Mărimi englezești (inch) 2 3 3 1/2 4 4 1/2 5 5 1/2 6 6 1/2 7 7 1/2 8
Mărimi franțuzești (steh) 34 35 36 37 38 39 40 41 42
 
Bărbați:

Mărimi metrice (cm) 25 1/2 26 26 1/2 27 27 1/2 28 28 1/2 29 29 1/2 30 30 1/2 31 31 1/2 32 33
Mărimi englezești (inch) 5 1/2 6 6 1/2 7 7 1/2 8 8 1/2 9 9 1/2 10 11 12 12 1/2 13 14
Mărimi franțuzești (steh) 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

 

Număr de articol: 408

Țara de origine: Republica Cehă

 

mceclip0-339SFATURI, SUGESTII, CURIOZITĂȚI:

Ce sunt venele varicoase?

Este o boală cronică a sistemului venos care își are originea în deteriorarea peretelui venos. Se poate observa cu ochiul liber, dacă este vorba de o astfel de afecțiune a venelor externe (vene varicoase, vene proeminente, "bulgăre" neplăcute, picioare umflate, ulcere la tibie), dar și nu - atunci este vorba de afectarea venelor interne (de exemplu, afectarea venelor din zona pelviană a bazinului și a pelvisului).

Noi, femeile, considerăm așa-numitele vene roșii sau violacee ca fiind o problemă cosmetică, dar nu este în întregime așa - este unul dintre primele semne subtile că ceva nu este în regulă cu sistemul nostru venos.

Cum apar de fapt venele varicoase ? Cauze posibile:

 • predispoziție genetică
 • vârsta
 • sarcină, utilizarea de contraceptive
 • excesul de greutate și obezitatea
 • lipsa de mișcare și efort muscular disproporționat
 • îmbrăcăminte și încălțăminte necorespunzătoare (lenjerie intimă strâmtă, tocuri înalte)
 • fumat
 • alimentație săracă în fibre, constipație
 • tromboză anterioară

Dacă vă preocupă problema varicelor și căutați și alte opțiuni de tratament natural, puteți citi și articolul de pe blogul nostru despre cauzele și prevenirea varicelor, în care vă aducem mai multe date și sfaturi interesante.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: