Vaselină - Cosmetica Nevská - 40 ml

Cod: 1569
20,14 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
18.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Vaselina cosmetică înmoaie și protejează pielea mâinilor și a corpului. Vaselina netezește perfect pielea și o protejează de influențele negative ale mediului datorită compoziției sale de parafină lichidă neutră. Poate combina mai multe funcții: protejează pielea, o înmoaie și are un efect antiinflamator. Acest produs are efecte benefice în combaterea problemelor de psoriazis, seboree.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Vaselina cosmetică înmoaie și protejează pielea mâinilor și a corpului, este ideală pentru întreținerea manichiurii, are un efect bacteriostatic. Vaselina cosmetică înmoaie și protejează pielea mâinilor și a corpului, este ideală pentru întreținerea manichiurii, are un efect bacteriostatic.

Vaselina este recomandată a fi folosită pentru a înmuia pielea în timpul unei manichiuri. Poate combina mai multe funcții: protejează pielea, o înmoaie și are un efect antiinflamator.

Ingredient activ: extractul de mușețel are un efect calmant, ameliorează iritația și reduce probabilitatea unei reacții alergice.

Dozare: Aplicați o cantitate mică de cremă pe pielea uscată și masați cu mișcări circulare.

zlozenieRO-1569

Volum: 40 ml

Țara de origine: Federația Rusă

Cosmetica Něvská - este cel mai mare producător rus de produse cosmetice, cu o istorie de aproape două secole. Produce mai mult de 50 de tipuri de produse cosmetice pe bază de ingrediente naturale. Produsele sale sunt populare datorită calității ridicate și prețurilor rezonabile. Datorită îmbunătățirii constante a tehnologiilor de producție, selecției atente a materiilor prime, utilizării metodelor științifice moderne, Něvská Cosmetics a fost un lider printre producătorii de produse cosmetice și de uz casnic timp de zeci de ani. Este deținătorul multor premii prestigioase de la concursuri dermatologice și târguri comerciale. 

Suferiți de psoriazis? Am abordat acest subiect în detaliu într-un articol cuprinzător și de specialitate, scris de PhDr. Mgr. Eva Medvecká, PhD., DiS.

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: