Complex de enzime digestive - 80 capsule vegane - Herbatica

Cod: 4311
200 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
19.6.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Complex unic patentat de enzime digestive combinat cu fibre pentru a îmbunătăți digestia și a stimula absorbția nutrienților. Este potrivit pentru persoanele care suferă de amețeli frecvente, constipație sau diaree, dureri de stomac, reflux sau sindromul colonului iritabil.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Enzime digestive pentru o digestie sănătoasă și o mai bună absorbție a substanțelor nutritive.

Complexul de enzime digestive este conceput pentru a restabili și a menține sănătatea și întregul tract digestiv. Se numără printre suplimentele alimentare potrivite pentru optimizarea deficienței enzimatice.

Cunoașteți senzația aceea când vă întoarceți de la o petrecere la care ați exagerat "doar puțin" cu mâncarea sau băutura și vă simțiți prea plin? Poate că nici nu vă dați seama cât de mult vă suprasolicită sistemul digestiv, ficatul, pancreasul și vezica biliară, care acum trebuie să funcționeze literalmente la capacitate maximă. Dacă se întâmplă doar în mod excepțional, organismul nostru poate face față singur, o dietă moderată timp de câteva zile este suficientă și sunteți din nou în formă. Dar dacă senzații neplăcute, cum ar fi balonarea, flatulența, arsurile la stomac, senzația de greutate pe stomac vă deranjează cea mai mare parte a zilei, revenind în mod repetat chiar și fără un motiv aparent, atunci este necesar să acordați mai multă atenție. Una dintre cauzele posibile poate fi producția insuficientă de enzime digestive, de care organismul are nevoie pentru a metaboliza substanțele nutritive, carbohidrații, grăsimile și proteinele.
În astfel de cazuri, se recomandă susținerea producției lor naturale și restabilirea activității lor. Capsulele noastre, care conțin un complex de enzime digestive, sunt concepute pentru a face exact acest lucru. Capsulele sunt un amestec unic de enzime digestive specifice care facilitează absorbția substanțelor nutritive și ajută la menținerea unei microflore sănătoase în intestine.

Enzimele digestive și importanța lor în organismul uman.

Enzimele digestive joacă o funcție cheie în procesarea alimentelor în organism. Aceste enzime apar în tractul digestiv și ajută la descompunerea alimentelor în componente simple care pot fi absorbite de organism și utilizate ca sursă de energie și nutrienți.
Pur și simplu, ele sunt esențiale pentru utilizarea eficientă a nutrienților din alimente.
Enzimele digestive sunt produse de diferite organe, inclusiv stomacul, pancreasul și intestinul subțire. Fiecare tip de enzimă este specializată în descompunerea unei anumite componente alimentare, cum ar fi proteinele, carbohidrații sau grăsimile.

Capsule Complex de enzime digestive includ complexul patentat format din 5 enzime digestive DigeZyme® Enzymes:


amilază - digestia carbohidraților
protează
- digestia proteinelor
lipază
- digestia grăsimilor
lactază
- digestia lactozei
celulază
- digestia fibrelor vegetale


Pe lângă enzimele digestive, capsulele conțin și fibre de salcâm - EMUGOLD ®. Este o fibră solubilă care este extrasă din scoarța și tulpinile arborelui de salcâm.

Aceasta are mai multe efecte pozitive asupra digestiei:
- susține funcția și mișcările intestinale - prevenirea constipației și a apariției hemoroizilor
- are un efect prebiotic asupra organismului - promovează creșterea bacteriilor benefice în intestin. Aceste bacterii sunt importante pentru buna funcționare digestivă și pentru sistemul imunitar.
- ajută la reglarea corectă nivelului adecvat de zahăr din sânge - încetinește digestia carbohidraților, ceea ce poate ajuta la controlul nivelului de zahăr din sânge
- scade nivelul colesterolului - leagă colesterolul de el însuși și ajută astfel la excreția acestuia de către organism

Efectele pozitive ale capsulelor Complex de enzime digestive asupra sănătății digestive generale:

  • susțin buna funcționare a sistemului digestiv
  • ajută la protejarea împotriva disconfortului digestiv - balonare, flatulență, arsuri la stomac, dureri abdominale
  • susțin metabolismul
  • ajută la refacerea microbiomului
  • favorizează pierderea în greutate - ajută la pierderea în greutate
  • ajută la restabilirea bunei funcționări a ficatului și a colonului
  • prevenirea constipației și a apariției hemoroizilor - datorită conținutului de fibre


Cum se administrează și doza recomandată: 2 capsule pe zi, după masă.

Atenționări de sănătate: Nu depășiți doza recomandată prescrisă. Suplimentul alimentar nu trebuie utilizat ca substitut alimentar. A nu se păstra la îndemâna copiilor. Nu utilizați în caz de intoleranță individuală sau hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. Nu este potrivit pentru utilizare de către copii, femei însărcinate și care alăptează.

222222

Mod de depozitare: A se păstra într-un loc uscat și întunecat, la loc ferit de accesul copiilor, la o temperatură sub 25 ºC. A se proteja de căldură, îngheț și de lumina directă a soarelui.

Conținut/Capacitate pachet: 80 capsule vegane

Țară de origine: Fabricat în Slovacia

 

Sfatul nostru:
Vă interesează și alte remedii naturale care ajută eficient în cazul problemelor digestive? Susțineți-vă ficatul sau vezica biliară cu suplimente din ciulin de lapte, cătină, chaga și alte daruri ale naturii. Multe alte sfaturi și recomandări găsiți și pe blogul nostru.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: