Săpun negru natural - Bunica Agafia - 500 ml

Cod: 0167
50 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
19.6.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Producătorul a ales cu grijă 37 de plante siberiene ale căror extracte și uleiuri (presate la rece) reprezintă ingredientele active ale acestui săpun unic. Având la bază ingrediente naturale a fost creată o formulă ideală pentru îngrijirea corpului și a părului. Extractele din plante siberiene găsite în sălbăticie conferă săpunului un parfum unic. Nu conține coloranți sau arome artificiale. Conținutul de ingrediente spumante naturale îi conferă săpunului delicatețe. Este sub formă de gel. 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Acest produs are efecte benefice în probleme de psoriazis, urticarii și seboree.

Modalitate de utilizare: Aplicați o cantitate rezonabilă de săpun pe pielea umedă și pe păr, faceți spumă și clătiți cu apă călduță.

Atenționări: Nu utilizați în caz de intoleranță la ingredientele individuale.

Condiții de depozitare: Depozitați într-un loc întunecat, la temperatura camerei.

Compoziție: vezi ambalaj

Volum: 500 ml

Țara de origine : EU

Ingrediente conținute în acest produs: dentița are efecte antiinflamatorii și cicatrizante. Coada șoricelului este destinată îngrijirii pielii sensibile. Urzica este unul dintre deținătorii de recorduri în ceea ce privește conținutul de vitamine benefice pentru păr și piele. Mușețelul curăță, înmoaie și calmează pielea. Salvia tonifică pielea, o întărește, previne și căderea părului. Rostopasca are efecte antiinflamatorii și calmează iritațiile. Roinița hrănește și tonifică pielea, conferindu-i un aspect sănătos. Plămânărica întărește rădăcinile firului de păr,rășina de pin are efecte antiseptice și de calmare și întărește pielea scalpului și părul în sine.

Suferiți de psoriazis? Am abordat acest subiect în detaliu într-un articol cuprinzător și de specialitate, scris de PhDr. Mgr. Eva Medvecká, PhD., DiS. 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: