Centură lombară din lână de oaie, cu șireturi

Cod: 3673
60 lei
În stoc (>10 buc)
Livrare la:
25.6.2024

Centura pentru rinichi din lână de oaie nu numai că oferă căldură, ci are și un efect benefic asupra durerilor de spate, durerilor menstruale și problemelor tractului urinar. De asemenea, copiază perfect corpul și întărește spatele.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Centura pentru rinichi este fabricată din lână de oaie care creează așa-zisa căldură uscată. Datorită căreia, centura ameliorează diferite tipuri de durere (dureri de spate, dureri menstruale), previne , de asemenea, răcelile și are un efect pozitiv asupra problemelor tractului urinar. Centura pentru rinichi întărește, de asemenea, spatele dvs. Copiază perfect forma corpului și menține proporțiile corpului dvs.

Cureaua poate fi legată cu șireturi pe fiecare parte. Poate fi folosită, de exemplu, într-un mediu de lucru rece pentru a profita de funcția sa izolatoare. Lâna de oaie masează terminațiile nervoase și îndepărtează ionii dăunători organismului, care provoacă oboseală și dureri de spate.

Mod de întreținere: Nu se recomandă spălarea în mașina de spălat, dacă produsul se murdărește, duceți-l la o spălătorie profesională. Cu toate acestea, produsele din lâna de oaie sunt foarte ușor de întreținut. Datorită conținutului natural de lanolină, lâna are capacitatea de a se curăța singură. Acest proces de curățare poate fi susținut prin scuturarea regulată și aerisirea la aer curat. Materialul își păstrează astfel moliciunea sa, elimină excesul de umiditate din lână și reduce înmulțirea acarienilor. Mirosul natural neplăcut al lânii dispare când este aerisită.

Dimensiuni: lungimea (cu șireturile): 155 cm, lungimea (centura fără șireturi: 67 cm, lățime: 25 cm

3673

Țara de origine: EU

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: