Ulei gras de cânepă - Botavikos - 30 ml

Cod: 2056
43,51 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
17.4.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Potrivit pentru îngrijirea calitativă la domiciliu a pielii de orice tip, prin utilizarea regulată ajută la vindecarea eficientă a pielii.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Reface pielea deshidratată și îmbătrânită, îi redă catifelarea și elasticitatea datorită capacității sale ridicate de retenție a umidității, protejează pielea de îmbătrânirea prematură, reduce ridurile existente și previne formarea altora noi, netezește pielea, reduce inflamațiile, deteriorarea pielii.


Combate problemele tipice ale pielii grase și poroase, reglează funcționarea glandelor sebacee, strânge și curăță porii, elimină strălucirea uleioasă. Acesta întărește pereții capilarelor și reduce modelul vascular. Protejează pielea mâinilor și a feței de crăpături. Hrănește părul uscat. Oferă strălucire, flexibilitate, voluminozitate părului și îl face ușor de pieptănat.


Modalitate de utilizare: Uleiul vegetal poate fi utilizat în forma sa pură, în amestec cu alte uleiuri vegetale sau poate acționa ca și bază pentru uleiuri esențiale.

  • Îmbogățirea produselor cosmetice: pentru 10 ml (2 picături de ulei)
  • Șampon sau balsam: Pentru 100 ml până la 10 picături de ulei vegetal.
  • Măști pentru față: Se aplică pe față de-a lungul liniilor de masaj. Lăsați să acționeze 15-20 minute.
  • Curățarea pielii feței: Umeziți un tampon de vată cu apă caldă, stoarceți, aplicați pe el uleiul gras, ștergeți pielea cu un alt tampon de bumbac.
  • Masajul feței și a corpului: Uleiul este utilizat pentru masaj direct pe corp, inclusiv pe față, gât și decolteu.

Atenționări: Intoleranță individuală.

zlozenieRO-2056

Volum: 30 ml

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: