Terci de cedru cu fulgi de ovăz și multicereale - Specialist - 200 g

Cod: 2145
30 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
20.10.2023
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Consumul de terci de cedru duce la îmbunătățirea motilității intestinale, elimină problemele digestive și ajută la scăderea nivelului de zahăr din sânge.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Consumul regulat de terci de cedru ajută la întărirea sistemului imunitar al corpului și la menținerea frumuseții și tinereții. Terciul de cedru cu adaos de ulei de cedru de la compania "Specialist" este o sursă valoroasă de substanțe esențiale care nu numai că hrănește, ci și întinerește organismul și îi oferă protecție împotriva mai multor boli. Datorită conținutului de minerale din uleiul de cedru, terciul de cedru este deosebit de eficient deoarece conține: magneziu și potasiu - pentru activitatea normală a inimii și reglarea tensiunii arteriale; fier - pentru crearea rezervelor de oxigen în organism, fosfor - pentru creșterea și menținerea integrității oaselor și țesuturilor dentare.

Ingrediente active:

  • Proteina din nuci de cedru conține o cantitate mare de vitamina E antioxidantă, precum și un complex de vitamine B care acționează favorabil asupra sistemului nervos. În plus, nucile de pin conțin acizi grași omega-3 esențiali și omega-6 polinesaturați.
  • Fibrele conținute în terciul de cedru în cantități mari îi conferă o proprietate uimitoare care ajută la curățarea intestinelor de toxine.

 

Mod de utilizare: Peste 1 porție (4-5 linguri) de terci turnați 150 ml de apă fierbinte sau lapte. Amestecați bine și acoperiți cu un capac. Lăsați să se hidrateze timp de 5-7 minute și apoi consumați.

Atenționări: Poate conține urme de nuci sau semințe de susan. Nu conține conservanți, coloranți sau arome.

Valoare nutritivă la 100 g de produs:

proteine - 21 g

grăsimi - 9,6 g

carbohidrați - 37,8 g

energie - 1344,3 kcal / 321,6 kJ

Compoziție: fulgi de ovăz, făină din nuci de cedru, făină din semințe de in

Conținut: 200 g

Țara de origine: Rusia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: