Mastic Original – 100 comprimate

Cod: 3212
180 lei –5 %
masticha original 3 rc
180 lei –5 % 170 lei
În stoc (2 buc)
Livrare la:
5.10.2023

Mastic din Chios originală, ambalată în capsule în Slovacia. Capsulele de Mastic conțin mastic pur, fără agenți de alterare și alte ingrediente active. Este ușor de utilizat și poate fi dozat foarte precis. Masticul de Chios susține sănătatea stomacului și a tractului intestinal.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Mastic Original este mastic autentic și pur, denumirea de origine din insula grecească Chios fiind protejată de PDO. Nu este amestecată cu niciun fel de alte elemente. Mastic Original sub formă de capsule este foarte ușor de administrat și precis dozat conform dozei zilnice recomandate. 

Mai multe studii științifice se află în curs de desfășurare pentru a investiga posibilele efecte ale masticului de Chios asupra colesterolului ridicat, a glicemiei, a diabetului și a ulcerului gastric. În urma evaluării acestor studii științifice, Comisia Europeană aprobă mențiunile de sănătate specifice care pot fi utilizate în UE în legătură cu substanțele naturale. În conformitate cu Regulamentul 1924/2006 al PE, Uniunea Europeană nu permite ca pe site-ul nostru să apară mențiuni medicale care nu au fost omologate. În conformitate cu acest regulament, ne este permisă doar utilizarea unei mențiuni medicale care descrie masticul din Chios ca fiind o substanță care "favorizează sănătatea stomacului și a tractului digestiv". Original Mastic Original este ideal pentru cei care sunt interesați de obținerea masticului în forma sa pură, fără aditivi. Conține 100% Masticha din Chios.

Dozare: 

Utilizare în cazul problemelor de colesterol: Primul pachet: 3x pe zi câte 2 comprimate de mastic Original. După primul pachet, doza poate fi menținută sau redusă la 2 x 1 comprimat pe zi.

Comprimatele de mastic se administrează ca supliment alimentar cu cel puțin 20 de min. înainte de masă.

Utilizare pentru alte afecțiuni: 3x pe zi câte 2 capsule înainte de masă

Doza recomandată în cazul minorilor:

- nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani

- copiii de vârsta între 4-5 ani, femeile însărcinate și care alăptează: pot administra numai după consultarea medicului

- copiii de vârsta între 6-10 ani: doza recomandată este de 2 ori pe zi 1 capsulă

- copiii de vârsta între 11-14 ani: doza recomandată este de 3 ori pe zi 1 capsulă

- copiii cu vârsta peste 15: doza recomandată este de 3 x 2 capsule (doza standard)

Atenționări:  Unii dintre clienții noștri ne-au adus la cunoștință faptul că pulberea din capsula de Mastic Original din pachetele cumpărate s-a întărit. Mastic Original conține doar mastic în stare pură, noi nu folosim niciun agent antiaglomerant sau conservant în producția sa. Masticul este un produs 100% natural și, deoarece este o rășină, la temperaturi ridicate, particulele de pulbere se poate lipi între ele. Cu toate acestea, puteți fi siguri că temperaturile ridicate nu au niciun efect negativ asupra calității sau eficienței produsului în sine. În cazul în care rășina din capsulă se lipește, vă recomandăm să stoarceți capsula cu două degete înainte de utilizare pentru a zdrobi rășina combinată înapoi în pulbere. A doua opțiune este să deschideți capsula, să o turnați pe o lingură și să o sfărâmați ușor cu dinții înainte de a o înghiți. Dacă doriți să evitați această problemă, vă recomandăm să cumpărați Mastic Active, care, pe lângă faptul că este mai eficientă, datorită conținutului de tulpini probiotice speciale, masticul din capsulă nu se lipește nici la temperaturi mai ridicate.

Depozitare: Depozitați comprimatele Masticha într-o încăpere uscată, la o temperatură de cel mult 25 °C, într-un recipient sigilat.

zlozenieRO-3212

ATENȚIONĂRI: Copiii de vârsta sub 6 ani, femeile însărcinate și care alăptează pot administra mastic doar după consultarea cu medicul. Aveți grijă dacă aveți tensiune arterială scăzută sau dacă luați medicamente pentru scăderea tensiunii arteriale crescute. Masticul de Chios previne oxidarea colesterolului LDL și depozitarea acestuia în pereții vaselor de sânge, scăzând în mod indirect tensiunea arterială. Administrarea de Masticha de Chios nu este, de asemenea, recomandată persoanelor cu reacții alergice la rășină.

Conținutul ambalajului: 100 comprimate

Țara de origine: Grecia

Masticul de Chios este un supliment alimentar natural recomandat pentru sănătatea stomacului și pentru stimularea unei digestii sănătoase.  Masticul din Chios este preparat în diferite forme, cum ar fi pudra de mastic, capsulele de mastic sau guma de mestecat de mastic. Fiecare dintre aceste adaptări se caracterizează prin utilizarea sa specifică. Avantajul capsulelor de mastic este că acestea conțin mastic pur, fără niciun alt aditiv. Forma de capsulă a masticului este foarte ușor de administrat, deoarece capsulele care conțin masticul sunt mult mai ușor de înghițit. Capsulele de mastic vă garantează o dozare precisă, deoarece conțin 350 mg de pulbere pură de mastic în fiecare capsulă. 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: