ORTO - crema de picioare pentru calusuri uscate - MedikoMed - 75 ml

Cod: 1096
50 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
5.8.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…
Înmoaie pielea întărită și facilitează îndepărtarea acesteia fără deteriorare, hrănește și înmoaie pielea, previne fisurile, elimină disconfortul, extractele de plante medicinale și uleiurile esențiale conținute de cremă au proprietăți keratolitice, antiinflamatoare și deodorante.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Pielea îngroșată cauzează o sarcină neuniformă a piciorului și formarea de noi calusuri, ceea ce provoacă disconfort și oboseală la mers (mai ales iarna sau atunci când se poartă pantofi incomozi). Pielea piciorului își pierde elasticitatea, se crapă, ceea ce crește riscul de infecție fungică. Crema Orto înmoaie în mod eficient pielea aspră și facilitează îndepărtarea acesteia fără riscul de rănire a pielii. Hrănește și înmoaie pielea, previne crăpăturile, elimină disconfortul.
1096
Modalitate de utilizare : Aplicați crema în fiecare și pe pielea curată a picioarelor, întindeți pe zonele cu calusuri uscate. După 1-3 zile, atunci când pielea întărită începe să se înmoaie, îndepărtați-o ușor cu o pensetă sau o piatră ponce, înmuiați înainte piciorul în apă caldă. Dacă este nevoie, repetați procedura până la îndepărtarea completă a calusurilor. Ca măsură preventivă, se recomandă utilizarea cremei o dată pe săptămână.
Atenționări: Alergii individuale la componentele individuale ale uleiului.
Conținut: 75 ml
Țara de origine: Rusia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: