Săpun de gudron – 90 g

Cod: 3454
20 lei
Nu este în stoc
Livrare la:
4.7.2024
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Săpunul de gudron este o alegere excelentă pentru pielea sensibilă și iritată, dermatita, seboree și psoriazis.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Săpunul are proprietăți unice antiseptice, antipruritice și antiinflamatoare și este utilizat ca agent terapeutic pentru îngrijirea pielii. Datorită combinației optime de ingrediente curăță delicat și eficient pielea și poate fi folosit în fiecare zi de întreaga familie.
Utilizări ale săpunului de gudron:

Îngrijire a corpului: Săpunul curăță în profunzime pielea feței, ajută la eliminarea acneei, a punctelor negre, a inflamațiilor. Gudronul susține regenerarea rapidă a pielii. Săpunul de gudron poate fi folosit și ca scrub - aplicați săpunul într-un strat mai gros pe piele și lăsați-l să acționeze câteva minute.
Îngrijire a corpului: Săpunul de gudron vă permite să scăpați de diferitele tipuri de coșuri de pe spate și umeri. Gudronul este folosit în tratamentul psoriazisului și al altor boli de piele: acesta îmbunătățește circulația sângelui și ajută pielea să se refacă.
Îngrijire a părului: Puteți spăla părul și scalpul cu săpun de gudron - acesta întărește părul, ajută la combaterea mătreții și este folosit chiar ca tratament împotriva căderii părului.

Atenționări: După utilizarea săpunului de gudron, este necesară hidratarea pielii. Gudronul este un alergen, așa că se recomandă să începeți să folosiți săpunul ușor și treptat, iar atunci când apare o reacție alergică (mâncărime, roșeață), întrerupeți imediat utilizarea acestuia și consultați un dermatolog. Nu este recomandată utilizarea săpunului de gudron mai mult de două ori pe zi. Frecvența recomandată de utilizare este de două-trei ori pe săptămână.

Modalitate de utilizare: Aplicați prin masaj ușor pe pielea umedă și apoi clătiți din abundență.


Conținutul pachetului: 90 g

Țara de origine: Rusia

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: