Vitamina Dihidroquercetina - Vitamir - 50 comprimate

Cod: 3756
54 lei
În stoc (>10 buc)
Livrare la:
17.7.2024

Vitamina Dihidroquercetina oferă protecție împotriva infecției COVID 19, încetinește procesele inflamatorii din organism, îmbunătățește alimentarea celulelor cu oxigen, normalizează sinteza fibrelor de colagen din piele, accelerează vindecarea suprafețelor rănilor.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Dihidroquercetina, sau taxifolina, este un bioflavonoid care este extras din laricele siberian. Se mai numește uneori și Vitamina P și se numără printre antioxidanți. Are un efect benefic asupra inimii și asupra sistemului vascular, promovează circulația sângelui în întregul sistem vascular, chiar și în cele mai mici capilare. Crește imunitatea organismului. Are un efect masiv antioxidant și un efect de întinerire. A demonstrat efecte farmacologice promițătoare în gestionarea inflamației, infecții microbiene, stresul oxidativ și tulburările cardiovasculare. Are efecte antiinflamatoare semnificative și oferă, de asemenea, protecție împotriva infecției COVID 19.

Mod de utilizare: Adulții folosesc 2 comprimate de 2-3 ori pe zi, împreună cu mâncarea. Se recomandă administrarea timp de 1-2 luni. Dacă este necesar, administrarea poate fi repetată.

Atenționări: Nu utilizați: în caz de intoleranță individuală la oricare dintre ingrediente.

Concentrația de dihidroquercetină (taxifolină) este de 90%.

Conținut: 50 comprimate

Țara de origine: Rusia

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: